Ο Τζάστιν Μπίμπερ επιτέθηκε σε παπαράτσο - iefimerida.gr

Ο Τζάστιν Μπίμπερ επιτέθηκε σε παπαράτσο

Τζάστιν Μπίμπερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αρχές της κομητείας του Λος Άντζελες ερευνούν την καταγγελία ότι ο νεαρός αστέρας της ποπ Τζάστιν Μπίμπερ επιτέθηκε σε έναν φωτογράφο που τραβούσε φωτογραφίες του σε εμπορικό κέντρο.

Η αστυνομία κλήθηκε την Κυριακή σε μια εμπορική περιοχή στο Καλαμπάσας, βορειοδυτικά του Χόλιγουντ, από έναν άνδρα ο οποίος είχε αντιδικία με τον καναδό τραγουδιστή, αναφέρει σε ανακοίνωση Τύπου το γραφείο του σερίφη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο άνδρας αυτός τραβούσε φωτογραφίες του Μπίμπερ, ο οποίος βρισκόταν μαζί με τη σύντροφό του, ηθοποιό Σελένα Γκόμες, όταν ο τραγουδιστής του επιτέθηκε και «άσκησε εις βάρος του σωματική βία».

Ο 18χρονος Μπίμπερ είχε μόλις φύγει από το εμπορικό κέντρο με την 19χρονη Γκόμες όταν έφτασε η αστυνομία, σύμφωνα με τον καταγγέλοντα, ο οποίος όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα με ειδήσεις από το Χόλιγουντ TMZ.com, είναι επαγγελματίας φωτογράφος των διασημοτήτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ