Οι μισοί Βρετανοί θεωρούν ότι η βασιλεία της Ελισάβετ δεν έκανε καλό στη χώρα - iefimerida.gr

Οι μισοί Βρετανοί θεωρούν ότι η βασιλεία της Ελισάβετ δεν έκανε καλό στη χώρα

 Ελισάβετ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχεδόν οι μισοί Βρετανοί θεωρούν ότι η χώρα τους άλλαξε προς το χειρότερο στη διάρκεια της 60χρονης παραμονής της βασίλισσας Ελισάβετ στο θρόνο, αν και οι περισσότεροι εκτιμούν ότι οι εορτασμοί για τα 60χρονά της στο Μπάκινγχαμ θα κάνουν καλό στις επιχειρήσεις και στην εικόνα της Βρετανίας.

Συγκεκριμένα, δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρία ComRes για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου ITV, διαπίστωσε ότι το 47% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι η Βρετανία δεν είναι τόσο καλή χώρα σε σχέση με την περίοδο προ Ελισάβετ και λίγοι περισσότεροι από τους μισούς απάντησαν ότι δεν θα συμμετάσχουν στους εορτασμούς.

Ωστόσο, το 80% απάντησαν ότι οι εορτασμοί για το Διαμαντένιο Ιωβηλαίο ενισχύουν την εικόνα της Βρετανίας ως μια χώρα με τον δικό της ιδιαίτερο χαρακτήρα και το 65% απάντησαν ότι η διοργάνωση θα κάνει καλό στην οικονομία.

Τέλος, μόνο το 14% απάντησαν ότι αντιτίθενται στη μοναρχία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ