Επιμένει στην πορτογαλική αγορά ο Ολυμπιακός για τον αντι-Βαλβέρδε - iefimerida.gr

Επιμένει στην πορτογαλική αγορά ο Ολυμπιακός για τον αντι-Βαλβέρδε

Ολυμπιακός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την πορτογαλική αγορά φαίνεται πως συνεχίζει να αναζητά ο Ολυμπιακός τον διάδοχο του Ερνέστο Βαλβέρδε, μια και στο προσκήνιο έχει έρθει το όνομα του προπονητή της Μπράγκα, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά το ενδιαφέρον που επέδειξαν για τους Ντομίνγκος Πασιένσια και Βίτορ Περέιρα, φέρονται να βρίσκονται σε επαφές σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «O'Jogo» με τον 38χρονο τεχνικό, που οδήγησε την Μπράγκα στην τρίτη θέση και την συμμετοχή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ζαρντίμ έχει συμβόλαιο για δύο χρόνια ακόμα με την Μπράγκα, με την ρήτρα αποδέσμευσης του να βρίσκεται στα 2,5 εκ. ευρώ, όμως μπορεί να αποδεσμευτεί και με λιγότερα χρήματα. Μάλιστα ο Πορτογάλος προπονητής θα δώσει την τελική του απάντηση στους πρωταθλητές Ελλάδας έως το τέλος της εβδομάδας, αφού πρώτα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Μπράγκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ