Τζήμερος κατά Τσοχατζόπουλου: Να διεκδικήσουμε την ποινική δίωξη πολιτικών - iefimerida.gr

Τζήμερος κατά Τσοχατζόπουλου: Να διεκδικήσουμε την ποινική δίωξη πολιτικών

Τζήμερος κατά Τσοχατζόπουλου: Να διεκδικήσουν οι Έλληνες την ποινική δίωξη πολιτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο επικεφαλής του κόμματος «Δημιουργία Ξανά», Θάνος Τζήμερος σε μια πράξη συμβολισμού κατέθεσε δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής κατά του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ο κ.Τζήμερος θέλησε με αυτόν τον τρόπο να περάσει το μήνυμα ότι οι Ελληνες πολίτες έχουν δικαίωμα, αλλά και υποχρέωση να διεκδικήσουν την ποινική δίωξη των πολιτικών, που ευθύνονται για την κατάσταση στην οποία περιήλθε η χώρα.

Στη δήλωση, που κατέθεσε χθες ως πολιτικός ενάγων ο κ. Τζήμερος και με την ιδιότητά του «ως Έλληνα πολίτη και ως Έλληνα φορολογούμενου» επικαλείται την ηθική βλάβη που υπέστη από τις πράξεις διαχείρισης, κατά τη διάρκεια που υπήρξε υπουργός ο κατηγορούμενος, οι οποίες προκάλεσαν τον διεθνή διασυρμό της χώρας και σημαντικότατη οικονομική ζημία στο Ελληνικό Δημόσιο, ζημία η οποία «συνέβαλε στη σοβαρή επιβάρυνση της δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας και οδήγησε στη μεγάλη υποβάθμιση του οικονομικού επιπέδου διαβίωσης όλων των Ελλήνων, με τη θέσπιση δυσβάστακτων φορολογικών επιβαρύνσεων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ