Καμμένος: «Μιλάει η Μπακογιάννη που ο άντρας της έβγαλε έξω 1 εκ. ευρώ» - iefimerida.gr

Καμμένος: «Μιλάει η Μπακογιάννη που ο άντρας της έβγαλε έξω 1 εκ. ευρώ»

Καμμένος: Μιλάει η Μπακογιάννη που ο άντρας της έβγαλε έξω 1 δισ. ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή απάντηση για την «έλλειψη σοβαρότητας» που του καταλόγισε χτες η Ντόρα Μπακογιάννη έδωσε σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μιλώντας για 1 εκ. δολάρια που έβγαλε έξω από την Ελλάδα ο σύζυγος της κ. Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος.

Ειδικότερα, ο Πάνος Καμμένος μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ είπε ότι «μιλάει η κ. Μπακογιάννη, της οποίας ο άντρας έβγαλε στο εξωτερικό ένα εκατομμύριο δολάρια, χωρίς να το δηλώσει».

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος επανέλαβε χθεσινή του δήλωση ότι είναι ανοικτός σε μετεκλογική συνεργασία για κυβέρνηση εθνικής ενότητας υπό τον όρο να μην συμμετέχουν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Μπακογιάννη, με δηλώσεις της στο Βήμα της Κυριακής, είχε αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον Πάνο Καμμένο, για τον οποίο είχε πει: «Δεν τον θεωρώ ούτε κατ' ελάχιστον σοβαρό. Πάρτε οτιδήποτε λέει και οτιδήποτε κάνει ο κ. Καμμένος. Οι έννοιες σοβαρότητα, υπευθυνότητα, συνέπεια δεν συμβαδίζουν με τον κ. Καμμένο...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ