Οι 10 ουγγιές χαβιάρι Sevruga από την Κασπία, που περιλαμβάνει το συγκεκριμένο πιάτο, δικαιολογούν -σύμφωνα με γευσιγνώστες- την τιμή του συγκεκριμένου πιάτου, το οποίο θα το βρείτε στο Νεοϋορκέζικο εστιατόριο Norma's. Ο κόσμος γελά μαζί τους.
Ακόμη και οι άκρως ευκατάστατοι πελάτες του Le Parker Meridien Hotel στην Νέα Υόρκη εκπλήσσονται όταν βλέπουν μια τιμή 797 ευρώ να συνοδεύει την συγκεκριμένη ομελέτα/ frittata, ένα από τα πιάτα του Norma's restaurant που βρίσκεται στο εσωτερικό του.
Σύμφωνα με τους σερβιτόρους, η πιο συνηθισμένη ερώτηση είναι «τι ακριβώς έχει μέσα;».
Όχι πάντως φύλλα χρυσού, αλλά την αμέσως καλύτερη εναλλακτική, δηλαδή 10 ουγγιές από χαβιάρι Sevruga που έρχεται από την Κασπία και του οποίου η τιμή στην λιανική αγγίζει τα 52 ευρώ την ουγγιά.
Επίσης εντός της θα βρείτε προφανώς αυγά καθώς επίσης και μια γενναία ποσότητα αστακού.
Το πιο τραγικό είναι ότι η συγκεκριμένη ομελέτα είναι έξι φορές πιο ακριβή από την προηγούμενη κάτοχο του συγκεκριμένου ρεκόρ, δηλαδή την ομελέτα από αυγά γλάρου, αστακό, καβούρι και τρούφες που σέρβιρε το Λονδρέζικο Bosidale, έναντι μόλις 112 ευρώ το πιάτο.