Στικούδη-«Γραφικοί όσοι μου λένε 'Από κορμί φωνή και από φωνή...μουγγή'» - iefimerida.gr

Στικούδη-«Γραφικοί όσοι μου λένε 'Από κορμί φωνή και από φωνή...μουγγή'»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι σχέση έχει με την Γαλάνη και την Αλεξίου, τι απαντά σε όσους της λένε να γυρίσει πορνό και κατά πόσο ψάχνει για πλούσιο άντρα. Μερικά από τα ερωτήματα που απαντά η Κατερίνα Στικούδη στην νέα της συνέντευξη.

Η πρώην κολυμβήτρια του ΠΑΟΚ και είναι και, όπως δηλώνει, «βγαίνει λίγο παραπάνω αντράκι από το κανονικό». Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν την στεναχώρησε βαθιά το «Άσε το τραγούδι και γύρισε πορνό» πανό που ανέρτησαν πρόσφατα Κύπριοι φίλαθλοι.

Παρόλο που, ως συνήθως, δεν το δείχνει και το παίζει άνετη. Όπως δηλαδή κάνει στην συνέντευξη της για το περιοδικό Glam του Ελεύθερου Τύπου όπου δηλώνει σχετικά «Η άποψη 10 ατόμων δεν εξέφραζε όλους όσοι βρίσκονταν εκεί. Δεν το παρατήρησα καν.

Την επόμενη ημέρα το έμαθα από τα Μέσα. Στα γήπεδα γίνονται τόσα και τόσα... Μπροστά τους, ένα πανό είναι αδιάφορο. Πέρασα πολύ ωραία. Ήταν μοναδική εμπειρία, καθώς δεν είχα ξανατραγουδήσει μπροστά σε 30 χιλιάδες κόσμου. Θα το έκανα ξανά με μεγάλη χαρά».

Ενώ συγκεκριμένα για όσους επιμένουν να επικεντρώνονται αποκλειστικά και μόνο στην εντυπωσιακή της εμφάνιση, την ίδια ώρα που εκείνη παλεύει να κάνει καριέρα τραγουδίστριας, σχολιάζει χαρακτηριστικά «'Από κορμί φωνή και από φωνή... μουγγή', έχουν γίνει γραφικοί. Δεν με πειράζει πάρα πολύ, να σου πω την αλήθεια. Εντάξει, είναι μια ατάκα πια, που ξέρεις ότι ο άλλος θα πει.

Ωστόσο, δεν θα μπω στη διαδικασία να πείσω κανέναν γιατί αυτό που κάνω είναι πολύ συγκεκριμένο. Δεν προσπαθώ να αποδείξω ότι είμαι μια καλλιτέχνιδα που θα τραγουδήσω στην όπερα. Που θα τραγουδήσω τραγούδια της κυρίας Γαλάνη ή της κυρίας Αλεξίου. Ξέρω τι να αγγίζω και μέχρι πού φτάνουν τα όριά μου».

Όσον αφορά για το κατά πόσο ισχύει στην περίπτωσή της ότι τα όμορφα κορίτσια της showbiz ψάχνουν πλούσιους άντρες, έχει να πει «Όταν ερωτευθώ, σε καμιά περίπτωση δεν κοιτάζω τον τραπεζικό λογαριασμό. Σε καμία περίπτωση. Δεν μ'ενδιαφέρει καν! Ούτε το πορτοφόλι κοιτάω, ούτε το λογαριασμό, ούτε και το αμάξι. Γιατί έχω αυτά που θέλω.

Νιώθω καλά, δουλεύω, έχω ένα μισθό, έχω ένα αυτοκίνητο που μ'αρέσει, δεν θα περίμενα από κάποιον άλλο να μου πάρει κάτι. Δεν θα κοιτάξω, για να ερωτευθώ να είμαστε στα ίδια οικονομικά, αλλά νομίζω ότι όταν ένα ζευγάρι δεν απέχει πολύ μεταξύ του οικονομικά, θα τα βρει. Όταν υπάρχει κάποια απόκλιση ανάμεσά τους, θα βγει αυτό το πράγμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ