Νεκροί πατέρας και γιος από τις σφαίρες του γείτονα -Διπλή δολοφονία στην Εύβοια - iefimerida.gr

Νεκροί πατέρας και γιος από τις σφαίρες του γείτονα -Διπλή δολοφονία στην Εύβοια

Νεκροί πατέρας και γιος από τις σφαίρες του γείτονα -Διπλή δολοφονία στην Εύβοια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Λευκαντί της Εύβοιας μετά από το διπλό φόνο που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής με θύματα έναν 54χρονο πατέρα και ένα 25χρονο γιο. Δράστης ο 40χρονος γείτονας τους, o οποίος τους εκτέλεσε με την κυνηγετική του καραμπίνα.

Όλα έγιναν στις 9:30 το πρωί της Κυριακής, τα δύο θύματα ήταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους (φωτο: evianews.com) όταν τους πλησίασε ο δράστης και από απόσταση τριών μέτρων τους εκτέλεσε. Οι σφαίρες βρήκαν τον 54χρονο στο θώρακα και εκείνος άφησε ακαριαία άφησε την τελευταία του πνοή. Ο 25χρονος δέχθηκε τα πυρά του δράστη στην πλάτη και εξέπνευσε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, αφού έντρομοι οι γείτονες μόλις άκουσαν τους πυροβολισμούς και τις φωνές κάλεσαν αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Οι έρευνες των αστυνομικών τους οδήγησαν στον 40χρονο γείτονα των θυμάτων, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε τις πράξεις του, χωρίς ωστόσο να έχει εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στη διπλή δολοφονία. Είναι διαζευγμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν μία επαναληπτική κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε παράνομα και δύο χρησιμοποιημένοι κάλυκες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ