Καμμένος: Θα στηρίξουμε κυβέρνηση συνεργασίας χωρίς Σαμαρά και Βενιζέλο - iefimerida.gr

Καμμένος: Θα στηρίξουμε κυβέρνηση συνεργασίας χωρίς Σαμαρά και Βενιζέλο

Καμμένος: Θα στηρίξουμε κυβέρνηση συνεργασίας χωρίς Σαμαρά και Βενιζέλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα στηρίξουν μία κυβέρνηση συνεργασίας στην οποία όμως δεν θα υπάρχουν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος.

Ο Πάνος Καμμένος ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στις δυτικές Κυκλάδες συναντήθηκε με πολίτες και εκπροσώπους φορέων των νησιών και αναφερόμενος στο ακριτικό Αιγαίο, είπε πως εκεί υπάρχει μία άλλη Ελλάδα η οποία βρίσκεται πέρα από την Ελλάδα των διλημμάτων και των δημοσκοπήσεων. Στην συνέχεια τόνισε πως οι πολίτες στις περιοχές αυτές δεν έχουν ούτε φάρμακα, ούτε μέσα μεταφοράς και το μόνο που ζητούν από το κράτος και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, είναι να ασχοληθούν μαζί τους.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιτέθηκε και στην Ντόρα Μπακογιάννη η οποία είχε πει πως ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος,. Στερούνται σοβαρότητας.

«Στερούμαστε ένα εκατομμύριο δολάρια τα οποία η κ. Μπακογιάννη απέκρυψε από τον ελληνικό λαό και τα πήγε στο Λονδίνο. Ο κ. Σαμαράς βέβαια δεν ασχολήθηκε με αυτό το ένα εκατομμύριο δολάρια της κ. Μπακογιάννη και πιθανώς και με άλλα εκατομμύρια τα οποία κάποιοι πολιτικοί βγάζουν στο εξωτερικό, άλλοι με τις μαύρες σακούλες της Siemens», είπε ο κ. Καμμένος.

Εκτίμησε επίσης ότι το Μνημόνιο έχει αποτύχει και πρόσθεσε ότι το δίλημμα «Μνημόνιο ή καταστροφή» έχει καταρριφθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ