«Άναρχη πτώχευση», πιθανόν μέσα στο 2013, βλέπει η Αλέκα Παπαρήγα - iefimerida.gr

«Άναρχη πτώχευση», πιθανόν μέσα στο 2013, βλέπει η Αλέκα Παπαρήγα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η άναρχη πτώχευση είναι προ των πυλών για τον ελληνικό λαό τους επόμενους μήνες, ενδεχομένως και μέσα στο 2013», προέβλεψε η Αλέκα Παπαρήγα.

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ κατηγόρησε τα άλλα κόμματα ότι αγωνιούν προεκλογικά για το «πώς θα υπηρετηθεί και μόνο η κερδοφορία του μεγάλου κεφαλαίου». Πρόσθεσε δε: «Μετά τις 18 Ιούνη θα αποδειχθεί επίσης ότι είναι ξεπερασμένη και η συζήτηση ποιες τροποποιήσεις μπορούν να γίνουν στο μνημόνιο, ποιες τροποποιήσεις δέχεται η ΕΕ ή όχι». Αιτία, όπως είπε, η επικείμενη «άναρχη πτώχευση».

Η κυρία Παπαρήγα είπε πως, σε αυτήν την περίπτωση, «είτε κεντροδεξιά είτε κεντροαριστερή η κυβέρνηση θα είναι αντίπαλός του λαού». Και κατέληξε:

«Ο λαός και στην προεκλογική περίοδο και αμέσως μετά πρέπει να είναι απολύτως προετοιμασμένος και οργανωμένος, γιατί θα χρειαστεί να διεκδικήσει με τα ίδια του τα χέρια το δικό του το ψωμί. Κανείς άλλος από τα πάνω δεν πρόκειται να του δώσει τίποτα. Να γιατί χρειάζεται ένα ΚΚΕ ισχυρό, δυνατό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ