Οι Jenifever στο Κ44 10/05 - iefimerida.gr

Οι Jenifever στο Κ44 10/05

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Τριτη 10 Μαϊου, οι Jeniferever από την Uppsala της Σουηδίας, ένα από τα πλέον ανερχόμενα ονόματα της σουηδικής ανεξάρτητης σκηνής και ίσως το μεγαλύτερο post-rock σχήμα της Σκανδιναβίας, θα βρίσκεται στην Αθήνα για μία μοναδική εμφάνιση στο ΤΩΡΑ Κ-44.

Περιπλανώμενοι ανάμεσα στις πιο λυρικές εκφάνσεις των Sigur Ros και των Mogwai, στις γλυκύτερες νότες των Appleseed Cat ή των Mew ή ακόμη και των The Cure, οι Jeniferever μας διηγούνται τις μελαγχολικές τους ιστορίες σε φόντο λευκό, Σκανδιναβικό. Η μουσική τους λιτή αλλά και μεγαλειώδης ταυτόχρονα, οικεία αλλά με πρωτοτυπία και χαρακτήρα, υιοθετεί τις post-rock φόρμες και τις μετουσιώνει σε ένα στυλ απόλυτα προσωπικό, στερεωμένο γερά στις παραδόσεις της shoegaze, ambient rock και dream pop.

Με το ολόφρεσκο άλμπουμ "Silesia" (στις αποσκευές τους, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας καθηλώσουν και πάλι, ενάμιση χρόνο μετά τη προηγούμενη άκρως εντυπωσιακή επίσκεψή τους στη πόλη μας.

Η είσοδος είναι δωρεάν

ΤΩΡΑ K-44

http://www.k44.gr/Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι, Τηλ: +306976 754957,

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συναυλία πόλη Κ44 live μουσική δωρεάν jenifever
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ