Φθινοπωρινός και σήμερα ο καιρός με τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας - iefimerida.gr

Φθινοπωρινός και σήμερα ο καιρός με τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Φθινοπωρινός και σήμερα ο καιρός με τοπικές βροχές και πτωση της θερμοκρασίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να είμαστε και επίσημα μόλις μία ανάσα απο το καλοκαίρι, αλλά ο καιρός εξακολουθεί να κάνει τα τρελά του. Σήμερα προβλέπεται και πάλι συννεφιασμένος, ενω αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά, το Ιόνιο και πιθανώς το βόρειο Αιγαίο. Τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα στα κεντρικά και βόρεια της χώρας.

Στην Αττική, αναμένονται λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν μικρής διάρκειας βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια, ενω θα παρουσιαστεί βελτίωση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς ισχυρές, το βράδυ όμως θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, που πιθανώς το μεσημέρι και το απόγευμα να είναι ισχυρές, το βράδυ όμως θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που θα είναι ισχυρές στην ήπειρο και τη δυτική Στερεά, ενω θα υπάρξει βελτίωση το βράδυ στα νότια

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Θεσσαλία απο το πρωί και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και στις υπόλοιπες περιοχές.Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη Θεσσαλία. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός αρχικά θα είναι αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και πιθανώς να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Κυριακή, αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία και το Βόρειο Αιγαίο . Στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενω η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ