ΠΑΣΟΚ: Παράταση στα στεγαστικά έως 25 έτη, με ίδιο επιτόκιο - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Παράταση στα στεγαστικά έως 25 έτη, με ίδιο επιτόκιο

αγορά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δέσμη οικονομικών προτάσεων για την προστασία της ... τσέπης των πολιτών και για την αναθέρμανση της αγοράς έχει επεξεργαστεί το ΠΑΣΟΚ. Στις επόμενες ημέρες η Ιππακράτους θα ανακοινώσει αναλυτικά της προτάσεις, ανάμεσα στις οποίες εξέχουσα θέση κατέχουν τα στεγαστικά δάνεια.

Όπως τονίζεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «τα Νέα», το ΠΑΣΟΚ θα προτείνει την επιμήκυνση όλων των στεγαστικών δανείων έως και 25 έτη, με το ίδιο επιτόκιο. Την πρόταση αυτή, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, επεξεργάστηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος. Την έχει ήδη εγκρίνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Απομένει μόνο η διαμόρφωση ορισμένων τελικών λεπτομερειών, έως ότου η πρόταση αυτή τυπωθεί σε προεκλογικό φυλλάδιο, το οποίο θα διανέμεται στις εξορμήσεις που θα κάνουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Ταυτοχρόνως το ΠΑΣΟΚ επεξεργάζεται και μέτρα για την τόνωση της ανάπτυξης, την αναθέρμανση της αγοράς και την «αναχαίτιση» της ανεργίας, η οποία μέχρι τώρα κινείται σε ανοδική τροχιά και με ταχύτατους ρυθμούς.

Όλο το «πακέτο» των προεκλογικών οικονομικών προτάσεων του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να ανακοινωθεί από τον πρόεδρο του κόμματος, σε λίγες ημέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ