Ο Σαμαράς κάνει restart με στόχο την πρωτιά - Γρίφος η υποδοχή στην Ντόρα - iefimerida.gr

Ο Σαμαράς κάνει restart με στόχο την πρωτιά - Γρίφος η υποδοχή στην Ντόρα

Ο Σαμαράς κάνει restart με στόχο την πρωτιά - Γρίφος η υποδοχή στην Ντόρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έναρξη του προεκλογικού αγώνα κηρύσσει σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην Εθνική Συνδιάσκεψη του κόμματος, όπου αναμένεται με ενδιαφέρον η ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να συνεχίσει και να οξύνει την επίθεση του κατά του ΣΥΡΙΖΑ, και θα δώσει έμφαση στις διαφορετικές απόψεις των συνιστωσών, όπως επαναλαμβάνει με κάθε ευκαιρία τον τελευταίο καιρό. Θα υποστηρίξει, άλλωστε, ότι ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να βγάλει την χώρα από το ευρώ ενώ δεν θα χάσει την ευκαιρία να κριτικάρει την περιοδεία του σε Γαλλία και Γερμανία.

Ωστόσο, όλοι οι σύνεδροι θα περιμένουν με αγωνία την ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη, την πρώτη μπροστά σε «γαλάζιο ακροατήριο» μετά την επάνοδο της στο ρετιρέ της «πολυκατοικίας».

Στην πρώτη -μετά από δύο χρόνια σκληρής αντιπαράθεσης με ιδιαίτερα βαριές κατηγορίες εκατέρωθεν- ομιλία της σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, η Ντόρα Μπακογιάννη θα κάνει λόγο για την ανάγκη συστράτευσης που υπήρχε προκειμένου να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ.

Την συνδιάσκεψη θα παρακολουθήσουν και πρώην βουλεύτες της Δημοκρατικής Συμμαχίας και του ΛΑΟΣ που προσχώρησαν προσφατα στο κόμμα. Στην πρώτη σειρά θα κάθεται και ο Κώστας Καραμανλής, του οποίου η υποδοχή αναμένεται να είναι αποθεωτική για άλλη μια φορά.

Στη δημοσιότητα οι λίστες

Εξάλλου, η Νέα Δημοκρατία αναμένεται να ανακοινώσει την Δευτέρα ή την Τρίτη τις λίστες με τα ψηφοδέλτια της. Σε αυτές θα υπάρχουν και τα ονόματα στελεχών της Ντόρας και ίσως κάποιων που προέρχονται από το ΛΑΟΣ. Την Πέμπτη θα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο Επικρατείας στο οποίο επικεφαλής θα είναι η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ