Βενιζέλος: Η ΝΔ κάνει συσπείρωση ακραίων στοιχείων - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Η ΝΔ κάνει συσπείρωση ακραίων στοιχείων

Βενιζέλος: Αντίπαλος του ΠΑΣΟΚ δεν είναι η Δεξιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά του προέδρου της Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την διάρκεια της πρώτης του προεκλογικής ομιλίας στο Ίλιον, τονίζοντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ δεν συγκροτεί ένα μέτωπο της κεντροδεξιάς αλλά της καθαρής δεξιάς... της καραδεξιάς.

«Η λύση είναι ισχυρό ΠΑΣΟΚ» είπε και συνέχισε λέγοντας πως «αν θέλουμε για την Ελλάδα προοπτική και ασφάλεια, πολιτική πλατφόρμα ανάπτυξης και κοινωνικής δικαιοσύνης, τότε η λύση είναι ισχυρό ΠΑΣΟΚ, που θα είναι εγγυητής της διακυβέρνησης, για μια κυβέρνηση με προοδευτικό πρόσημο και κορμό την υπεύθυνη κεντροαριστερά».

Στην συνέχεια άσκησε σκληρή κριτική στην Νέα Δημοκρατία και στην συσπείρωση που προσπαθεί να πετύχει, ονομάζοντάς την «συσπείρωση ακραίων στοιχείων που επανέρχονται στην κοίτη τους στο όνομα μιας μικροπαραταξιακής επιδίωξης».

«Έχουμε απέναντί μας τον κ. Σαμαρά και το κόμμα του που με άγχος προσπαθεί να λύσει προβλήματα εσωτερικών συσχετισμών χωρίς αυτοκριτική, συγκεκριμένη πρόταση και αξιοπιστία στην Ευρώπη αλλά ακόμα και στις συντηρητικές κυβερνήσεις που κυριαρχούν», είπε.

Επιπλέον, τόνισε ότι ο ΠΑΣΟΚ ανοίγει και μέτωπο απέναντι σε κάθε εκδοχή της δημαγωγίας και ανευθυνότητας, είτε είναι δεξιά ή ακροδεξιά, αλλά και απέναντι στην αριστερή εκδοχή της δημαγωγίας.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ