Ντόρα: Θα συγκροτηθεί φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση μετά τις εκλογές - iefimerida.gr

Ντόρα: Θα συγκροτηθεί φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση μετά τις εκλογές

Ντόρα: Θα συγκροτηθεί φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση μετά τις εκλογές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σίγουρη ότι μετά τις εκλογές θα προκύψει μια φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση που θα υλοποιήσει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και θα διασφαλίσει το μέλλον της Ελλάδας εντός της Ε.Ε. και της Ευρωζώνης, εμφανίστηκε την Παρασκευή, η Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στη δημόσια αυστριακή ραδιοφωνία, η κυρία Μπακογιάννη δήλωσε πως το μέλλον της Ελλάδας «βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή Ενωση και στην Ευρωζώνη», ενώ παράλληλα ανέφερε πως δεν πιστεύει πως θα υπάρξει έξοδος της Ελλάδας από το Ευρώ, καθώς, όπως είπε - παραπέμποντας στις αντιδράσεις των αγορών στις σχετικές φημολογίες -«αυτό δεν βοηθά κανέναν», ενώ θα πρέπει να συνεργαστούν όλοι, «οι Ευρωπαίοι εταίροι και εμείς οι Ελληνες», για να μην συμβεί κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη, φυσικά πρόκειται για μια πολύ δύσκολη υπόθεση, καθώς δεν υπάρχει κανείς πληθυσμός στον κόσμο, που χάνει το 30 ο/ο του εισοδήματός του, που έχει ένα εκατομμύριο ανέργους, που ακούει συνέχεια ότι είναι τα «μαύρα πρόβατα» της Ευρώπης.

Πρόσθεσε μάλιστα πως μια μερίδα του λαού αισθάνεται σήμερα πως τα πράγματα δεν μπορούν να χειροτερέψουν περισσότερο, όμως η αλήθεια είναι πως μπορούν να χειροτερέψουν και γι' αυτό το λόγο θα πρέπει να ειπωθεί με κάθε σαφήνεια στον ελληνικό λαό ότι υπάρχει ένα φως στο τέλος του τούνελ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ