Παπαρήγα: Κάποιοι από το κατεστημένο θέλουν ΣΥΡΙΖΑ, για να γίνει ΠΑΣΟΚ του '81 - iefimerida.gr

Παπαρήγα: Κάποιοι από το κατεστημένο θέλουν ΣΥΡΙΖΑ, για να γίνει ΠΑΣΟΚ του '81

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κριτήριο ψήφου δεν μπορεί να είναι ο βαθμός τροποποίησης του Μνημονίου, αλλά η ετοιμότητα του λαού να αντιμετωπίσει τη βαθύτερη χρεοκοπία», τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας με εργαζομένους, στον Πειραιά.

Μιλώντας για το πολιτικό τοπίο, όπως ενδέχεται να το διαμορφώσουν οι εκλογές της 17ης Ιουνίου, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ είπε ότι ίσως προκύψει κυβέρνηση κεντροδεξιά, που θα δρομολογήσει τους νέους νόμους και «θα ισοπεδώσει ακόμα περισσότερο τον λαό».

Η άλλη εκδοχή – είπε- είναι να προκύψει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «που επιλέγεται από ένα τμήμα της αστικής τάξης, διότι αυτό το τμήμα θεωρεί ότι μια αριστερή κυβέρνηση θα καταφέρει αυτό που έκανε το ΠΑΣΟΚ στην δεκαετία του '80, να 'χει πίστωση χρόνου, να περάσει τα αντιλαϊκά μέτρα και ο λαός να μην αντιδράσει την κρίσιμη στιγμή».

Σε κάθε περίπτωση, όπως είπε, «κανείς δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί τίποτα».

Τόνισε ακόμη η κυρία Παπαρήγα: «Η κρίση στην Ελλάδα βαθαίνει, είναι πολύ πιθανό να περάσουμε σε νέα χρεοκοπία, ακόμα μεγαλύτερη από αυτήν που έχουμε ζήσει, και πριν απ' όλα χρεοκοπία του λαού, άρα το κριτήριο ψήφου πρέπει να είναι το αν ο λαός θα είναι έτοιμος να μην αφήσει να γίνουν τα πράγματα χειρότερα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ