Μεγαλώνει η λίστα με τους υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο του Ολυμπιακού - iefimerida.gr

Μεγαλώνει η λίστα με τους υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όνομα του προπονητή της Πόρτο, Βίτορ Περέιρα ήρθε να προστεθεί στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «Record», οι «ερυθρόλευκοι» είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την περίπτωση του 44χρονου τεχνικού, που παρά το γεγονός πως οδήγησε τους «δράκους» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Πορτογαλία, η παραμονή του στον πάγκο της ομάδας δεν θεωρείται δεδομένη.

Εν τω μεταξύ, ο τεχνικός διευθυντής της Γάνδης Μισέλ Λουβαγκιέ τόνισε με δηλώσεις του στον βελγικό Τύπο πως ο Τροντ Σόλιντ, που αποτελεί έναν από τους πρώτους στόχους των πρωταθλητών Ελλάδας για τον πάγκο της ομάδας μαζί με τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ, θα παραμείνει στους Βέλγους. «Συζητήσαμε πολλά με τον Τροντ, σε θέματα που έχουν σχέση με την ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πιστεύω, λοιπόν, ότι θα συνεχίσει μαζί μας», ενώ για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακό ανέφερε:

«Πρώτα θα πρέπει να μιλήσουν μαζί μας γιατί ο Τροντ έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο μαζί μας και δεν υπάρχει καμία ρήτρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ