Ανήλικοι δραπέτες έκλεψαν αυτοκίνητο και ρήμαξαν καταστήματα - iefimerida.gr

Ανήλικοι δραπέτες έκλεψαν αυτοκίνητο και ρήμαξαν καταστήματα

Ανήλικοι δραπέτες έκλεψαν αυτοκίνητα και ρήμαξαν καταστήματα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις ανήλικοι το έσκασαν από τις φυλακές του Βόλου, έκλεψαν αυτοκίνητο από τους Σοφάδες Καρδίτσας και βρέθηκαν στη Λαμία να εισβάλουν σε καταστήματα και να κλέβουν ταμειακές μετοχές.

Πρόκειται για τρία παιδιά ηλικίας 12, 12, και 13 ετών, τα οποία συνελήφθησαν στη Λαμία. Σύμφωνα με το lamiareport.gr όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. θεώρησαν ύποπτο ένα παλιό κόκκινο αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο κοντά στο στρατόπεδο Τσαλτάκη στις αποθήκες του ΟΤΕ.

Από την διασταύρωση των στοιχείων προέκυψε ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί χθες από τους Σοφάδες Καρδίτσας. Την ώρα που οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. περίμεναν τους άνδρες της Ασφάλειας, στο σημείο εμφανίστηκαν οι 3 ανήλικοι για να πάρουν το αυτοκίνητο. Ο ένας από τους 3 συνελήφθη επί τόπου, ενώ οι άλλοι δυο συνελήφθησαν που τράπηκαν σε φυγή συνελλήφθησαν λίγο αργότερα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, στην περιοχή της Νέας Άμπλιανης, κοντά στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Οι 3 ανήλικοι έφτασαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Λαμία και χωρίς να χάσουν χρόνο διέρρηξαν μέσα σε λίγες ώρες τουλάχιστον 4 καταστήματα, αφαιρώντας ότι είχαν μέσα οι ταμειακές, αλλά και διάφορα εμπορεύματα, τα οποία βρέθηκαν μέσα στο κλεμμένο αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ