Μαραθώνας: Η μεγαλύτερη στρωματσάδα που έγινε ποτέ! - iefimerida.gr

Μαραθώνας: Η μεγαλύτερη στρωματσάδα που έγινε ποτέ!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια νύχτα με πανσέληνο, και συγκεκριμένα στις 15 Ιουνίου, η Coco - mat μαζί με τον δήμο Μαραθώνα καλούν όλους στην παραλία του Μαραθώνα να συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη «στρωματσάδα» που έγινε ποτέ!

Καλεσμένοι απ' όλα τα μέρη του κόσμου με ζωντανή μουσική, φαγητό, ποτά και χορούς καλούνται να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο στρώμα του κόσμου, φτιαγμένο από φύκια κι εκατοντάδες διαφορετικά κομμάτια υφάσματος. Τα κομμάτια θα βαφτούν και θα αποτυπωθούν μηνύματα, αισιόδοξες σκέψεις και ευχές.

Προσωπικότητες απ' όλο τον κόσμο, όπως ο πρόεδρος και ιδρυτής της Coco mat Πολ Ευμορφιάδης (Paul Efmorfidis), ο πρόεδρος του γερμανικού Πράσινου Κόμματος Κεμ Όζμπεμιρ (Cem Ozbemir), η βραβευμένη με Νόμπελ Βαγκάρι Ματάι (Wangari Maathai) κ.α. θα είναι εκεί για να συμμετάσχουν σε συζητήσεις και κουβέντες... του μαξιλαριού.

Σχολεία, πανεπιστήμια και φορείς έχουν ήδη στείλει τα μηνύματα τους. Όποιοι άλλοι το επιθυμούν να ζωγραφίσουν και εκφράσουν τις ιδέες τους «δια στρώματος», μπορούν να επικοινωνήσουν μέχρι τις 20 Μαΐου με την κ. Λιανού στο 210 6251971.

Το Σάββατο 21 Μαΐου 2011 στο νέο κατάστημα του βιβλιοπωλείου «Eλευθερουδάκης» στην οδό Πανεπιστημίου 11 (τηλ. 210 3258440) όλοι είναι καλεσμένοι στο πρώτο ραντεβού, πριν την μεγάλη νύχτα.

Χορηγός επικοινωνίας στην προσπάθεια της εταιρείας και του δήμου είναι το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρεκόρ Μαραθώνας στρωματσάδα στρώμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ