Ο καιρός τρελάθηκε: Συνεχείς εναλλαγές ηλιοφάνειας και βροχής - iefimerida.gr

Ο καιρός τρελάθηκε: Συνεχείς εναλλαγές ηλιοφάνειας και βροχής

Βελτιώνεται πάλι ο καιρός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Bελτιώνεται σήμερα ο καιρός, στην Αττική, με αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας, όμως η συννεφιά ακόμα καλά κρατεί. Στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα πιθανόν να βρέξει τοπικά τις πρωινές ώρες, ενω θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες στα βόρεια προς το απόγευμα.

Στην Αττική ο καιρός αρχικά αναμένεται γενικά αίθριος, όμως το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα βόρεια ορεινά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις ορεινές περιοχές το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις και από το μεσημέρι τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενω η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς κελσίου και στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, αναμένονται λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 12 εως 27 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες και η θρμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές κυρίως σε ορεινές περιοχές. Στην Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα βροχοπτώσεων κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν, ενω η θερμοκρασία στην Κρήτη θα κυμανθεί απο 14 έως 26 βαθμούς κελσίου και στις Κυκλάδες έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες, όμως σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο Σάββατο, ο καιρός θα χαλάσει πάλι, με γενική πτώση της θερμοκρασίας και παροδικά αυξημένες νεφώσεις και βροχές στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, αλλά τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν ύφεση το βραδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο θα είναι αυξημένες και πιθανά να εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ