Νίκη Παναθηναϊκού στον συγκλονιστικό δεύτερο τελικό με τον Ολυμπιακό, 81-79 - iefimerida.gr

Νίκη Παναθηναϊκού στον συγκλονιστικό δεύτερο τελικό με τον Ολυμπιακό, 81-79

Νίκη Παναθηναϊκού στον συγκλονιστικό δεύτερο τελικό με τον Ολυμπιακό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πανηγυρισμούς στο ΟΑΚΑ, μπροστά στους ενθουσιώδεις φιλάθλους του, απάντησε ο Παναθηναϊκός στην ερυθρόλευκη νίκη του πρώτου τελικού και η κόντρα των αιωνίων για τον τίτλο αποκτά νέο ενδιαφέρον καθώς ουσιαστικά... ξεκινά από την αρχή.

Με ηγέτη τον Δημήτρη Διαναντίδη και σημαντική βοήθεια από τον Κώστα Καϊμακόγλου στο εντυπωσιακό για τους «πράσινους» τρίτο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού 81-79 και ισοφάρισε σε 1-1 νίκες τη σειρά των τελικών για το «στέμμα» του πρωταθλητή στην Α1 ανδρών του μπάσκετ.

Όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στο επόμενο ραντεβού των δύο «αιωνίων» την Κυριακή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας όπου ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα αντλήσει δύναμη από τους φιλάθλους του για το καθοριστικό βήμα τίτλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά των τελικών με τους «πράσινους» από την κανονική περίοδο, θα υποδεχτούν κανονικά την Κυριακή τον αντίπαλό τους καθώς οι εργαζόμενοι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αποφάσισαν την αναστολή της τριήμερης απεργιακής κινητοποίησης που είχαν προγραμματίσει για τις 25, 26 και 27 Μαΐου.

Παναθηναϊκός: Μάριτς 3, Περπέρογλου 7, Μπατίστ 11, Λόγκαν, Σάτο 4, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 23 (2 και 4 ασίστ), Βουγιούκας 4, Ν. Καλάθης 4 (1), Σμιθ 4, Καϊμακόγλου 11 (1), Γιασικεβίτσιους 8.

Ολυμπιακός: Χάινς 18, Άντιτς 4, Σπανούλης 10, Ντόρσεϊ 7, Κέσελ 2, Παπαδόπουλος, Γκετσεβίτσιους 8 (2), Πρίντεζης 10 (1), Παπανικολάου 11 (1), Μάντζαρης 5 (1), Σλούκας 4 (1), Κατσίβελης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ