«Ιταλική απόβαση» για ένα... τριήμερο στο Γκάζι! - iefimerida.gr

«Ιταλική απόβαση» για ένα... τριήμερο στο Γκάζι!

«Ιταλική απόβαση» για ένα... τριήμερο στο Γκάζι!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αρωμα» Ιταλίας θα έχει από την Παρασκευή ως την Κυριακή το Γκάζι... Από τον καφέ ως τα αυτοκίνητα, τα πάντα θα μυρίζουν Ιταλία... Ο λόγος; Το φεστιβάλ «100% Made in Italy».

Η εκδήλωση που διοργανώνεται από το Ελληνο - Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας και βρίσκεται κάτω από την αιγίδα της Πρεσβείας της Ιταλίας στην Αθήνα, θα εγκαινιάσει ο πρέσβης, Κλάουντιο Γκλέντερ.

Εκτός από τα ιταλικά προϊόντα που θα παρουσιαστούν στην έκθεση, θα γίνουν και επιδείξεις ανθοδετικής τέχνης και παιδαγωγικά προγράμματα περιβαλλοντικού χαρακτήρα, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει η δράση με θέμα: «Δημιουργία και συντήρηση ενός κήπου στο σχολείο μας», που εκπονείται από εξειδικευμένους γεωπόνους με εκπαιδευτική εμπειρία και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και μαθητές δημοτικών σχολείων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ