Μπρους Γουίλις στις κόρες του: Μη γίνετε σαν τη μάνα σας - iefimerida.gr

Μπρους Γουίλις στις κόρες του: Μη γίνετε σαν τη μάνα σας

Μπρους Γουίλις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να ακολουθήσουν έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής από αυτόν της μητέρας τους, συμβούλεψε τις κόρες που έχει αποκτήσει με την ηθοποιό Ντέμι Μουρ, ο Μπρους Γουίλις.

«Θέλω να αποφύγουν το δράμα στη ζωή τους», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός, αναφερόμενος στις τρεις κόρες του, Ράμερ, Σκάουτ και Ταλούλα, 23, 20 και 17 ετών αντίστοιχα.

Όπως εξήγησε, δεν του άρεσε καθόλου ο τρόπος που αντιμετώπισε η Ντέμι το χωρισμό της με τον Άστον Κούτσερ, που την έκανε να καταρρεύσει και να καταλήξει σε κλινική αποτοξίνωσης.

Μίλησε όμως και για τα μαθήματα που έχει πάρει ο ίδιος από τις κόρες του: «Ένα πράγμα που έμαθα τόσο χρόνια από τη σχέση με τα παιδιά μου, είναι να κρατάω το στόμα μου κλειστό. Αυτός είναι ο βασικότερος κανόνας, που έχει εφαρμογή και στη ζωή γενικότερα. Μερικές φορές πρέπει να πιεστώ για να μη μιλήσω. Προτιμώ όμως να ακούω τι έχουν να πουν. Μαθαίνεις περισσότερα ακούγοντας», είπε ο 57χρονος ηθοποιός, ο οποίος απέκτησε πρόσφατα με τη νυν σύζυγό του, και μια ακόμα κόρη, την Μέιμπλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ