Σε αποσύνθεση η Παραντί από τις φήμες ότι ο Ντεπ τα έχει με μπαϊσέξουαλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Σε αποσύνθεση η Παραντί από τις φήμες ότι ο Ντεπ τα έχει με μπαϊσέξουαλ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 39χρονη πάλαι ποτέ Γαλλίδα Λολίτα σοκάρει με τις συνεχιζόμενες άθλιες δημόσιες εμφανίσεις της, στις οποίες θυμίζει όλο και περισσότερο συνταξιούχο Αγγλίδα δασκάλα. Άλλη μια ένδειξη ότι κάτι σοβαρό τρέχει στον γάμο της. Παρότι ο Τζόνι αρνείται σαν τρελός ότι υπάρχει πρόβλημα.

«Ότι και να πω σχετικά με αυτό το θέμα, ο κόσμος πιστεύει το αντίθετο. Δεν ξέρω πως μπορώ να τονίσω πιο εμφατικά ότι ο γάμος μου δεν έχει τελειώσει. Και πως οι φήμες που κυκλοφορούν είναι ψέματα», δηλώνει όπου βρεθεί και όπου σταθεί ο Τζόνι Ντεπ, ο οποίος -όλα αυτά τα χρόνια- απέφευγε να απαντάει σε σχετικά δημοσιεύματα.

Σε αποσύνθεση η Παραντί από τις φήμες ότι ο Ντεπ τα έχει με μπαϊσέξουαλ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Κάτι που από μόνο του αποτελεί ένδειξη ότι κάτι όντως συμβαίνει.

Σε αποσύνθεση η Παραντί από τις φήμες ότι ο Ντεπ τα έχει με μπαϊσέξουαλ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η αλήθεια είναι ότι η Βανέσα μοιάζει να πάσχει από κατάθλιψη (όπως δηλώνουν φίλοι του ζεύγους), οι δυο τους έχουν να εμφανιστούν μαζί εδώ και μήνες και πριν από μερικές μέρες κυκλοφόρησαν φωτό που έδειχναν την Άμπερ Χέρντ, την πιο σέξι και δηλωμένη μπαϊσέξουαλ του Χόλιγουντ, συμπρωταγωνίστριά του στο Rum Diaries, να επιβιβάζεται στο ιδιωτικό αεροπλάνο του Τζόνι και να περνάνε ένα Σαββατοκύριακο στο Λας Βέγκας μαζί.

Σε αποσύνθεση η Παραντί από τις φήμες ότι ο Ντεπ τα έχει με μπαϊσέξουαλ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ