Τα ζώδια της Πέμπτης 24 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 24 Μαΐου

Τα ζώδια της Πέμπτης 24 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εντάσεις ασυνεννοησία και γενικώς προβλήματα είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν με τον ερωτικό σας σύντροφο. Θα πρέπει να αποβάλλετε το πείσμα σας που είναι ανασταλτικός παράγοντας και να μάθετε να κάνετε υποχωρήσεις εκεί που πρέπει. Μην φοβάστε τις αλλαγές, ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και σίγουρα θα οδηγηθείτε στο σωστό μονοπάτι. Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε την σχέση σας και να απολαύσετε ξέγνοιαστες στιγμές με το ταίρι σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, είστε πολύ κοντά στο να βρείτε τη χρυσή τομή στη σχέση με το σύντροφο σας.

Ταύρος

Αρμονία και καλή επικοινωνία θα υπάρχει και με τα παιδιά. Έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και αυτήν την εβδομάδα γύρω από θέματα καριέρας. Θα εργάζεστε παραπάνω ώρες μέχρι να φτάσετε στο σημείο που θέλετε εσείς. Μάλιστα οι αδέσμευτοι έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να βιώσουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος.

Δίδυμοι

Είναι πολύ πιθανόν να κρύβονται σημαντικές ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να πάνε χαμένες. Μην προβείτε σε κρίσιμες αποφάσεις αφήστε λίγο τον χρόνο να περάσει και μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, ο μαγνητισμός και η σεξουαλική σας ενέργεια θα βρίσκονται στα ύψη. Προσοχή σε διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν με τους συνεργάτες σας και κινηθείτε με ήρεμο τρόπο και διπλωματία αποφεύγοντας εντάσεις και προστριβές. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα είναι λίγο αντιφατικά.

Καρκίνος

Μην αρχίσετε τις σπατάλες γιατί θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές που τις είχατε αμελήσει μέχρι στιγμής. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα ξυπνήσετε αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσετε ένα πρόσωπο από τα παλιά. Παράλληλα θα προκύψουν προτάσεις για νέες συνεργασίες και η διάθεση σας θα ανέβει, αφού θα δείτε ότι αναγνωρίζεται το έργο σας. Στα επαγγελματικά σας θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και θα πιεστείτε πολύ μέχρι να το πετύχετε. Στον επαγγελματικό σας τομέα, η κούραση από το συνεχές τρέξιμο και η πίεση από τις αυξημένες υποχρεώσεις, θα σας κάνουν να νιώθετε ότι έχετε φτάσει στα όρια σας.

Λέων

Είναι η στιγμή όπου θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να βάλετε σε τάξη τους στόχους σας αλλά και τις συνεργασίες σας. Η καθημερινότητα και οι πρακτικές υποθέσεις σας κρατούν σε εγρήγορση σε ότι αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Οι προκλήσεις που θα κληθείτε κάποιοι από εσάς να αντιμετωπίσετε θα αφορούν τόσο τον αισθηματικό όσο και τον επαγγελματικό τομέα. Όσοι έχετε μακροχρόνια σχέση μην απομονώνεστε από το ταίρι σας επειδή είστε απορροφημένοι από την δουλειά. Στον εργασιακό σας χώρο μην πάρετε αποφάσεις για θέματα σημαντικά, χωρίς να τα συζητήσετε με τους συνεργάτες σας πρώτα.

Παρθένος

Θα αναλάβετε πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις, που αρχικά θα σας αγχώσουν αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Μείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας για να μην βρεθείτε εκτός προγράμματος. Γιατους αδέσμευτους του ζωδίου, μια σχέση από τα παλιά θα έρθει πάλι στο προσκήνιο. Στην καλύτερη περίπτωση θα βρίσκεστε σε ισορροπία ενώ οι περισσότεροι από εσάς θα είστε απορροφημένοι από τις επαγγελματικές σας προτεραιότητες.

Ζυγός

Οι προκλήσεις που θα κληθείτε κάποιοι από εσάς να αντιμετωπίσετε θα αφορούν τόσο τον αισθηματικό όσο και τον επαγγελματικό τομέα. Οργανώστε λίγο καλύτερα τις κινήσεις σας. Προσοχή στην υπερκόπωση, διαθέστε χρόνο για ξεκούραση. Στα οικονομικά σας, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε με παρελθοντολογικές σας οφειλές και να ισορροπήσετε τα πράγματα. Στον οικονομικό σας τομέα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να βελτιώσετε το εισόδημα σας πράγμα που θα σας κάνει να πάρετε τα πάνω σας και να κινηθείτε πιο άνετα.

Σκορπιός

Εκφράστε τις σκέψεις σας, αλλά και τις αποφάσεις σας, για να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας. Μπορείτε να έρθετε και πιο κοντά στον σύντροφό σας και θα βρείτε την κατάλληλη ανταπόκριση. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα χρειαστεί να επενδύσετε περισσότερα κεφάλαια στην επιχείρηση σας, ώστε να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική. Προσπαθήστε να αφήσετε τη στασιμότητα του παρελθόντος και ξεκινήστε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας χαροποιήσουν. Στον οικονομικό σας τομέα, αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να αυξηθούν τα έσοδα σας, απλά θα κουραστείτε περισσότερο για να το πετύχετε.

Τοξότης

Είναι μια καλή ευκαιρία για να οργανώσετε και τα οικονομικά σας προκειμένου να απαλλαχτείτε και από βάρη του παρελθόντος. Θα δημιουργηθεί ένα κλίμα έντασης στη δουλειά σας και θα πρέπει να αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας. Μολονότι αυτό σας ευχαριστεί προσωρινά, πρέπει να δείτε τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα αρχίσει να ομορφαίνει η ζωή σας, λόγω μιας ξαφνικής γνωριμίας που θα κάνετε σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα παρευρεθείτε. Στον ερωτικό τομέα οι ισορροπίες μπορούν να διατηρηθούν αν φανείτε διαλλακτικοί και έχετε διάθεση συνεννόησης.

Αιγόκερος

Αποφύγετε τα ρίσκα και μην παρασυρθείτε από το κυνήγι του εύκολου κέρδους. Η ερωτική ζωή για σας τους δεσμευμένους θα απογειωθεί, καθώς θα κάνετε πράγματα που θα τονώσουν την σχέση σας. Μια μετακόμιση ή ανακαίνιση είναι πολύ πιθανόν να συμβεί σε κάποιους από εσάς. Όσοι είστε δεσμευμένοι, είστε σε ισορροπία. Στα οικονομικά σας, ρυθμίστε με καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις σας, για να μην αναγκαστείτε να οδηγηθείτε σε δανεισμό.

Υδροχόος

Διατηρήστε την αισιοδοξία σας αλλά συγκρατείστε για λίγο ακόμη τους όποιους υψηλούς στόχους έχετε στο σχεδιασμό σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να μη ρισκάρετε και τόσο πολύ σε μεγάλα ανοίγματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα είσαστε μελαγχολικοί γιατί θα νιώθετε μοναξιά αλλά δεν πρέπει να αφήσετε να σας πάρει από κάτω. Όσοι είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα ταίρι στη ζωή σας θα είναι δύσκολο να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο γι΄ αυτό μην ανοίγεστε συναισθηματικά στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες, γιατί δεν είναι ευνοική περίοδος για σας.

Ιχθείς

Έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και αυτήν την εβδομάδα γύρω από θέματα καριέρας. Να είστε πολύ προσεκτικοί με την λήψη αποφάσεων γιατί υπάρχει πιθανότητα αν δεν εξετάσετε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες να έχετε μπερδέματα και ανατροπές στην πορεία. Παρεξηγήσεις ή μια κάποια αποξένωση από το φιλικό σας περιβάλλον φαίνεται να σας στεναχωρεί αυτή την περίοδο. Προσπαθήστε να μην έρθετε σε ρήξη με τον ερωτικό σας σύντροφο και αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα και άτομα κύρους αυτό το διάστημα. Συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα θα σας χαροποιήσουν και θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ