Bαλλιανάτος: Δεν μου επέτρεψε η αγωγή μου να πάω στη συνέντευξη Μάνου-Τζήμερου - iefimerida.gr

Bαλλιανάτος: Δεν μου επέτρεψε η αγωγή μου να πάω στη συνέντευξη Μάνου-Τζήμερου

Bαλλιανάτος: Δεν μου επέτρεψε η αγωγή μου να πάω στη συνέντευξη Μάνου-Τζήμερου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για όλους και για όλα, ανάμεσα σε αυτά και στους λόγους για τους οποίους δεν παρέστη στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο πρόεδρος της Δράσης, Στέφανος Μάνος, με τον επικεφαλής του κόμματος «Δημιουργία Ξανά!», αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο NEWS 247, ο κ. Βαλλιανάτος, εξήγησε ότι δεν παρέστη στη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν οι κ. Μάνος και Τζήμερος γιατί δεν του το επέτρεπε η αγωγή του.

Αναφερόμενος στη συνεργασία των τριών δυνάμεων του φιλελεύθερου μεταρρυθμιστικού χώρου και ειδικότερα στο σχόλιο που είχε κάνει ο επικεφαλής του κόμματος Δημιουργία Ξανά! στο Facebook και στο οποίο έλεγε πως δεν επιθυμεί τη συμπόρευση με το κόμμα του κ. Βαλλιανάτου ανέφερε πως «στην ουσία όμως δεν έχει σχέση τι γράφει κανείς στο Facebook στον τοίχο του. Αυτό που ενδιαφέρει είναι να ακουστεί μία άλλη φωνή. Και ο κόσμος είπε να συνεργαστούμε. Είμαστε σε ένα καράβι που βουλιάζει".Έχουμε διαφορές με τον κ. Τζήμερο, αλλά μπορεί να βρεθεί μία συνιστώσα. Άλλωστε, ο κ. Τζήμερος δεν είναι ομοφοβικός.»

Οταν η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις εξελίξεις στη Ν.Δ. και το τοπίο που διαμορφώθηκε μετά τη συνεργασία του κόμματος με τη Ντόρα Μπακογιάννη, ο κ. Βαλλιανάτος είπε πως «στη Ν.Δ. ταιριάζει η Μπακογιάννη, δεν ταιριάζει ο Σαμαράς» σημειώνοντας παράλληλα πως ο νυν πρόεδρος του κόμματος είναι «γεννημένος για την Πολιτική Ανοιξη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ