Παπαρήγα: «Ανάπτυξη και διέξοδος από την κρίση δεν γίνεται μέσα στην Ευρώπη» - iefimerida.gr

Παπαρήγα: «Ανάπτυξη και διέξοδος από την κρίση δεν γίνεται μέσα στην Ευρώπη»

Ελληνική Στατιστική Αρχή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φιλολαϊκή ανάπτυξη και έξοδος από την κρίση δεν μπορούν να επέλθουν όσο η χώρα βρίσκεται εντός της Ευρωπαϊκή Ένωση, επεσήμανε σε δηλώσεις της η Αλέκα Παπαρήγα.

Επισκεπτόμενη την Ελληνική Στατιστική Αρχή, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ κάλεσε τους εργαζόμενους να σκεφθούν τι θα σημαίνει για τους ίδιους και το λαϊκό εργατικό κίνημα ένα αποδυναμωμένο ΚΚΕ στην επόμενη Βουλή και επισήμανε ότι το πολιτικό σκηνικό θα είναι «κινούμενη άμμος» με συνεχείς μεταγραφές βουλευτών μεταξύ των κομμάτων, με στόχο την ψήφιση των νομοσχεδίων.

«Επιχειρείται αναμόρφωση του πολιτικού σκηνικού με τη διαμόρφωση ενός νέου διπόλου, όπου στον ένα πόλο θα είναι η ΝΔ και η κεντροδεξιά και "ίσως καινούργια πρόσωπα", ενώ ο άλλος πόλος θα είναι μια "αναστήλωση" της σοσιαλδημοκρατίας με πυρήνα ένα μέρος του ΠαΣοΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η κυρία Παπαρήγα προέβλεψε πως η τρέχουσα κρίση στη ευρωζώνη θα βαθύνει και πως ακόμη κι αν σημειωθεί ανάκαμψη αυτή θα είναι ισχνή, ενώ θα την ακολουθήσει νέο κύμα κρίσης, το οποίο θα πλήξει και τις πιο ισχυρές χώρες.

Την Πέμπτη, η κ. Παπαρήγα θα συναντηθεί στις 15.00 με αντιπροσωπεία της ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος), στον Περισσό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ