Τι θα πει ο Ολάντ για την Ελλάδα στην Σύνοδο Κορυφής - iefimerida.gr

Τι θα πει ο Ολάντ για την Ελλάδα στην Σύνοδο Κορυφής

Τι θα πει ο Ολάντ για την Ελλάδα στην Σύνοδο Κορυφής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επιθυμία της Γαλλίας να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη αναμένεται να εκφράσει ο Φρανσουα Ολαντ στην αποψινή έκτακτη σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Ωστόσο, ο Γάλλος πρόεδρος στην τοποθέτηση του θα αναφερθεί στην ανάγκη να τηρήσει η Ελλάδα τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει έναντι των δανειστών της τονίζοντας ότι αυτό θα είναι προς το συμφέρον της χώρας μας και των πολιτών της.

Ο κ. Ολαντ ταυτόχρονα θα επισημάνει ότι η τήρηση των δεσμεύσεων από την πλευρά της Ελλάδας δεν σημαίνει πώς δεν μπορούν να ληφθούν μια σειρά από συνοδευτικά των μεταρρυθμίσεων μέτρα στην κατεύθυνση της ανάπτυξης προκειμένου να σταματήσει η ύφεση

Η τοποθέτηση αυτή θα μπορούσε να υιοθετηθεί και από τους εταίρους μας στην Ε.Ε. οι οποίοι δεν συμφωνούν με την χαλάρωση των μέτρων που έχουν αποφασιστεί, όπως είναι η Γερμανία και οι χώρες του Βορρά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ