Μπαϊρακτάρης: «Αναλαμβάνω χρέη της ΑΕΚ μέχρι 30 εκ. ευρώ» - iefimerida.gr

Μπαϊρακτάρης: «Αναλαμβάνω χρέη της ΑΕΚ μέχρι 30 εκ. ευρώ»

ΑΕΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία πρόταση έκπληξη υπήρξε κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΑΕΚ από τον Στάθη Μπαϊρακτάρη, ο οποίος ανέφερε ότι είχε καταθέσει πρόταση 3.5 εκ. ευρώ για να αποκτήσει το 51% των μετοχών της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο κ. Μπαϊρακτάρης μετά το τέλος της Γ.Σ. τόνισε πως μπορεί να αναλάβει χρέη της ομάδας μέχρι 30 εκ. ευρώ, όπως αναφέρει το sport-fm.gr. «Εάν δίνουν την ομάδα με τρία εκατομμύρια ευρώ, τότε είπα ''πάω να πάρω την ομάδα''. Αν γίνει η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και με συμφέρει θα το κάνω. Αν γίνει έτσι όπως πρέπει θα μπω. Αναλαμβάνω μέχρι και 30 εκατομμύρια ευρώ χρέη. Βεβαίως και ισχύει η πρόταση που είχα κάνει. Μιλάμε για χρήματά που θα μπουν άμεσα για να πάρουμε την αδειοδότηση. Ξέρω τι συμβαίνει στην ομάδα», τόνισε ο κ. Μπαϊρακτάρης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ενωσης, Αντρέας Δημητρέλος εμφανίστηκε επιφυλακτικός απέναντι στην πρόταση του Στάθη Μπαϊρακτάρη, ο οποίος είχε ενδιαφερθεί στο παρελθόν να επενδύσει στην ΚΑΕ ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην αρνητική εξέλιξη που υπήρξε με την αδειοδότηση της ομάδας από την ΕΠΟ. «Είμαστε σε μια δύσκολη περίοδος, όπως άλλωστε και πριν προκειμένου να βγούμε από το αδιέξοδο. Η ΑΜΚ είναι η μόνη σωτηρία και αν συνδυαστεί με την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας θα μπορέσει να υπάρξει κάποια λύση. Αν μέχρι τέλος Ιουλίου δεν τα έχουμε καταφέρει, θα πρέπει να σκεπτόμαστε άσχημα ενδεχόμενα για διάλυση και ό,τι άλλο σημαίνει αυτό. Δεν έχω κάτι χειροπιαστό, μετά την αρνητική απόφαση για την αδειοδότηση πρέπει να μαζευτούν 4 εκ. ευρώ. Αν δεν τα μαζέψουμε, δεν υπάρχει σωτηρία για την ΑΕΚ. Υπάρχουν εκκρεμότητες και υποχρεώσεις. Πρέπει να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Έχουμε 5 μέρες διορία για να ασκήσουμε έφεση και θα οριστεί δικάσιμος μέχρι τέλος Μαΐου. Αν δεν πάρουμε αδειοδότηση αυτό δεν σημαίνει και τη διάλυση της εταιρείας.

»Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ρύθμιση με την εφορία. Δεν τον γνωρίζω τον κ. Μπαϊρακτάρη. Ελπίζω η λύση που προτείνει να είναι εφικτή. Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις. Να έρθει με τους δικηγόρους και να συζητήσουμε. Εγώ διαφωνώ με την ιδέα πως κάποιος με 3.5 εκατομμύρια θα πάρει το 51%. Βέβαια είπε πως θα βάλει και άλλα χρήματα. Ελπίζω μόνο να μην πυροτέχνημα, όπως συμβαίνει συχνά να εμφανίζεται κάποιος για διαφημιστικούς λόγους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ