Αδωνις: Ο Καρατζαφέρης λέει ψέμματα, είναι άνανδρος - iefimerida.gr

Αδωνις: Ο Καρατζαφέρης λέει ψέμματα, είναι άνανδρος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οξύνεται η αντιπαράθεση μεταξύ του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αδωνι Γεωργιάδη με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη και μάλιστα μέσω δημοσίων δηλώσεών τους.

Σήμερα ήταν η σειρά του κ. Γεωργιάδη να απαντήσει στον τέως πρόεδρό του επισημαίνοντας ότι ειναι άνανδρο το αν εμπλέκει τη γυναίκα του στην μεταξύ τους πολιτική διαμάχη, αναφερόμενος στην χθεσινή του προσφώνηση ως «κ. Μανωλίδης» από τον κ. Καρατζαφέρη.

Πάντως, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό real fm ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι είχε προειδοποιήσει τον κ. Καρατζαφέρη όταν άλλαξε τη στάση του κόμματός του από το «ναι» στο «όχι» αναφορικά με το Μνημόνιο, ότι θα χώριζαν οι δρόμοι του με τον ΛΑΟΣ αν θα επέμενε να του ζητήσει πίσω την έδρα του. «Δεν είμαι προδότης», συμπλήρωσε.

Αυτός, όπως ισχυρίζεται ο κ. Γεωργιάδης του απάντησε: «Και την έδρα θα σου ζητήσω πίσω και θα με παρακαλάς να σε ξαναπάρω στο κόμμα».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ