Διαγωνισμό καλύτερων οπισθίων από τους φοιτητές του... Κέιμπριτζ [εικόνες] - iefimerida.gr

Διαγωνισμό καλύτερων οπισθίων από τους φοιτητές του... Κέιμπριτζ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραζάλη έχουν προκαλέσει στην Βρετανική πανεπιστημιακή κοινότητα φωτογραφίες φοιτητριών του Κέιμπριτζ να φωτογραφίζονται μόνο με τα εσώρουχά τους σε χώρους του πανεπιστημίου. Όχι ακριβώς το είδος του ακαδημαϊκού επιτεύγματος για τα οποίο μπορούν να περηφανεύονται.

Η φωτό της Μέρεντιθ (ψευδώνυμο), να σηκώνεται στις μύτες για να πιάσει ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου, ενώ φοράει μόνο ένα μικροσκοπικό εσωρουχάκι, είναι εκείνη που στοίχισε περισσότερο στους καθηγητές του πανεπιστημίου. Αυτή που θα ήθελαν να διαγράψουν από την συλλογική μνήμη.

Διαγωνισμό καλύτερων οπισθίων από τους φοιτητές του... Κέιμπριτζ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αν και οι φοιτήτριες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό (χωρίς να φαίνονται τα πρόσωπά τους και με τις φωτογραφίες να αποστέλλονται στο website The Tab από ανώνυμα e-mail) ισχυρίζονται ότι πρόκειται απλά για μια αθώα πλάκα. Κάτι στο οποίο φαίνεται να συμφωνούν και οι άρρενες συμμαθητές τους.

Διαγωνισμό καλύτερων οπισθίων από τους φοιτητές του... Κέιμπριτζ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Όμως η ουσία είναι ότι η Μέρεντιθ, η Μπέλα (που φωτογραφήθηκε με ψηλοτάκουνα), η Λέιλα (που προτίμησε outfit dominatrix) και η Ελίζαμπεθ (που ισχυρίζεται ότι ερεθίζεται σκεπτόμενη τα Χελωνονιτζάκια) το μόνο που κάνουν είναι να σπιλώνουν την αιωνόβια φήμη του ιδρύματος που τις φιλοξενεί.

Διαγωνισμό καλύτερων οπισθίων από τους φοιτητές του... Κέιμπριτζ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Όσο άξια βράβευσης και αν είναι (ή νομίζουν ότι είναι) τα οπίσθια τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ