Με τον Μπιλ Κλίντον συναντήθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου - iefimerida.gr

Με τον Μπιλ Κλίντον συναντήθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου

Μπιλ Κλίντον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον είχε ο Γιώργος Παπανδρέου, στο περιθώριο του συνεδρίου της Google, στο Λονδίνο.

Όπως δημοσίευσε το πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, κατά την συζήτηση που είχαν επισημάνθηκε πως δεν πρόκειται για μία ελληνική κρίση, αλλά για για ένα συνολικό ευρωπαϊκό πρόβλημα το οποίο φανερώνει τις αδυναμίες του ευρωπαϊκού οικοδομήματος. Όσον αφορά την ζώνη του ευρώ, η οποία είναι και μία από τις αδυναμίες αυτές, και οι δύο συμφώνησαν πως είναι επιτακτική ανάγκη για την Ελλάδα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την κρίση αυτή, να πραγματοποιήσει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις.

Όπως επίσης ειπώθηκε μεταξύ των δύο ανδρών, η Ευρώπη θα μπορούσε να βοηθήσει την χώρα μας όχι μόνο σε τεχνογνωσία αλλά και δίνοντας τη δυνατότητα μεγαλύτερου χρόνου προσαρμογής στις απαιτήσεις του προγράμματος μετάβασης.

Στο πλαίσιο αυτό ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ φέρεται να τάχθηκε υπέρ της έκδοσης ευρωομολόγου.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ