Όλι Ρεν: Θέλουμε την Ελλάδα στο ευρώ, αλλά να τηρήσει τις δεσμεύσεις της - iefimerida.gr

Όλι Ρεν: Θέλουμε την Ελλάδα στο ευρώ, αλλά να τηρήσει τις δεσμεύσεις της

Όλι Ρεν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη πως η Ελλάδα πρέπει να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις για τις οποίες έχει δεσμευτεί, εξέφρασε ο Ευρωπαίος Επίτροπος, Όλι Ρεν.

Ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα οικονομικής και νομισματικής πολιτικής, μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, πως η Κοινότητα επιθυμεί την παραμονή της χώρας μας στην ζώνη του ευρώ, κάτι το οποίο θα γίνει όμως μόνο αφού η Ελλάδα εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο δημοσιονομικό πρόγραμμα προσαρμογής που έχει υπογράψει. Συμπλήρωσε επίσης πως δεν υπάρχει εύκολος δρόμος για την χώρα μας.

Αναφερόμενος στα ευρωομόλογα, ο κ. Ρεν είπε ότι η Ευρωζώνη χρειάζεται έναν οδικό χάρτη που να διευκρινίζει συγκεκριμένα βήματα για την δημοσιονομική και οικονομική ενοποίηση, η οποία θα οδηγήσει στην έκδοση ευρωομολόγων μεσομακροπρόθεσμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ