Παπαρήγα: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επιφυλάσσουν βάσανα για το λαό - iefimerida.gr

Παπαρήγα: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επιφυλάσσουν βάσανα για το λαό

Παπαρήγα: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επιφυλάσσουν βάσανα για το λαό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βάσανα για το λαό επιφυλάσσουν οι υπό διαμόρφωση πόλοι της «κεντροδεξιάς», γύρω από τη Ν.Δ., και ο «τάχα σοσιαλιστικός», γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Συγκεκριμένα κ. Παπαρήγα επισήμανε ότι σήμερα κατασκευάζεται με επιταχυνόμενους ρυθμούς ένα «νέο δίπολο», όπου ο ένας πόλος «με επίκεντρο τη Ν.Δ., λέγεται "κεντροδεξιά" ή "μέτωπο φιλοευρωπαϊκό"» και ο άλλος υπό διαμόρφωση πόλος θα είναι «ένας νέος τάχα σοσιαλιστικός - σοσιαλδημοκρατικός πόλος με βάση τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και τις δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ».

«Και οι δύο αυτοί πόλοι επιφυλάσσουν στο λαό, παρά τις διαφορές που μπορεί να φαίνεται ότι έχουν, μεγάλα βάσανα και ιδιαίτερα τα επόμενα χρόνια», υπογράμμισε η κ. Παπαρήγα.

Η γ.γ, της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ συμπλήρωσε επίσης πως το κόμμα της είχε προειδοποιήσει εγκαίρως ότι το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. είναι πλέον δύο εντελώς ίδια κόμματα. «Σήμερα ακόμα πιο έντονα απευθυνόμαστε στους εργαζόμενους που για πολλά χρόνια στήριζαν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ή πίστευαν ότι η εναλλαγή των δύο στη διακυβέρνηση θα λειτουργούσε υπέρ τους και λέμε: Πάρτε σοβαρά υπόψη και προσέξτε τις εκτιμήσεις και τις προειδοποιήσεις του ΚΚΕ. Τώρα πια δεν επιτρέπεται άλλος χαμένος χρόνος, γιατί η κρίση βαθαίνει και έρχονται πολύ χειρότερες μέρες», είπε χαρακτηριστικά.

«Αν άκουγαν το ΚΚΕ, τουλάχιστον από τα μέσα της δεκαετίας του '90 που προειδοποιούσαμε, με συγκεκριμένα επιχειρήματα, ότι τα δυο κόμματα αυτά είναι πια εντελώς ίδια, αν το άκουγαν τότε έγκαιρα, δεν θα ήμασταν τότε καλύτερα; Βεβαίως έφθασαν στη δική μας εκτίμηση, αλλά με σημαντική καθυστέρηση, χάθηκε πολύτιμος χρόνος για το λαό και το κίνημά του», συνέχισε η κ. Παπαρήγα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ