Βενιζέλος: «Ο κ. Ολάντ θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα» - iefimerida.gr

Βενιζέλος: «Ο κ. Ολάντ θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα»

Αλέξης Τσίπρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο των Hλισίων η συνάντηση του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, η οποία διήρκεσε περίπου σαράντα λεπτά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του iefimerida.gr ο κ.Βενιζέλος δήλωσε μετά τη συνάντηση του με τον κ.Ολάντ «Μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες, ανήκουμε στη μεγάλη οικογένεια των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών. Είναι φυσιολογικό να συζητάμε μεταξύ μας και σε βάθος την κατάσταση της Ευρωζώνης. Ο κ.Ολάντ ενδιαφέρεται πραγματικά για την Ελλάδα και θέλει να βοηθήσει τη χώρα μας», επεσήμανε.

Ο κ.Ολάντ προσπερνώντας το πρωτόκολλο που τον θέλει να βλέπει μόνο αρχηγό κράτους -γι αυτό και δε δέχθηκε να συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα- χαρακτήρισε τη συνάντηση με τον κ.Βενιζέλο ιδιωτική, αφού τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα τον δει αύριο στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ