Ξεκίνησε η προετοιμασία της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ενόψει Euro - iefimerida.gr

Ξεκίνησε η προετοιμασία της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ενόψει Euro

εθνική ομάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει του Euro 2012 πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Ο Φερνάντο Σάντος δύο ημέρες μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των διεθνών ποδοσφαιριστών συγκέντρωσε τους 25 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Αυστρία για την προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού πρωταθλήματος ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου θα αναχωρήσει στις 16:00 για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια πριν το Euro με αντιπάλους την Σλοβενία στις 26 Μαΐου και την Αρμενία στις 31/5.

Υπενθυμίζουμε πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα κόψει δύο παίκτες από την αποστολή για να συγκροτηθεί η τελική 23άδα που θα αγωνιστεί στο Euro.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ