Σαμαράς: Ο Τσίπρας είναι αφελής και επικίνδυνος - iefimerida.gr

Σαμαράς: Ο Τσίπρας είναι αφελής και επικίνδυνος

Σαμαράς: Ο Τσίπρας είναι αφελής ή επικίνδυνος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς κατά του Αλέξη Τσίπρα σήμερα το πρωί με αφορμή της δηλώσεις του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο Παρίσι εναντίον του Φρανσουά Ολάντ.

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ είπε: «Η χθεσινή του επίθεση εναντίον του νέου Γάλλου Προέδρου και μάλιστα μέσα στο Παρίσι, δείχνει ότι είναι αφελής και επικίνδυνος. Διότι μόνο ένας αφελής και επικίνδυνος θα έκανε επίθεση σε έναν πολιτικό, του οποίου οι θέσεις είναι τόσο ξεκάθαρες υπέρ της πατρίδας μας.

Την ώρα που η Ελλάδα αναζητά συμμαχίες στο εξωτερικό και όλοι δουλεύουμε γι' αυτό, ο κ. Τσίπρας με μια απίστευτη αλλαζονία τις καταστρέφει και οδηγεί τη χώρα στην απομόνωση που ο ίδιος και οι συνιστώσες του ονειρεύονται», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ