Ρονάλντο: «Η Ρεάλ Μαδρίτης θα κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου» - iefimerida.gr

Ρονάλντο: «Η Ρεάλ Μαδρίτης θα κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου»

Κριστιάνο Ρονάλντο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε σε συνέντευξή του πως ο επόμενος στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την κατάκτηση της Primera Division είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ βαθμολογεί τον εαυτό του με 10 για την απόδοσή του τη φετινή σεζόν.

«Ελπίζω ότι αυτή η αλλαγή θα κρατήσει για πολλά χρόνια. Τώρα είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ισπανία και το έχουμε αποδείξει. Είχαμε εννιά βαθμούς διαφορά από την Μπαρτσελόνα, η οποία είναι μεγάλη», τόνισε αρχικώς ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στην ισπανική εφημερίδα «Marca» και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Σε ατομικό επίπεδο θα μου έβαζα δέκα και στην ομάδα θα έβαζα εννιά, επειδή μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα, όπως να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ για παράδειγμα. Φτάσαμε πολύ κοντά τη φετινή σεζόν. Το δέκατο θα έρθει την επόμενη περίοδο, αλλά χρειάζεται να παραμείνουμε ήρεμοι. Είμαστε κοντά στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι σίγουρος για αυτό», ενώ ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έστειλε το μήνυμά του στους οπαδούς της Ρεάλ ενόψει της νέας σεζόν: «Θα συγκεντρωθούμε απόλυτα την επόμενη σεζόν για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο Ρονάλντο αναφέρθηκε και στο Euro 2012. «Η Ισπανία, η Γερμανία και η Ολλανδία είναι τα φαβορί, όμως η Πορτογαλία θα είναι η μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ