Βελτιώνεται ο καιρός, αλλά η συννεφιά επιμένει - iefimerida.gr

Βελτιώνεται ο καιρός, αλλά η συννεφιά επιμένει

Βελτιώνεται ο καιρός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αισθητή βελτίωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας περιμένουν οι μετεωρολόγοι, παρα τις αραιές νεφώσεις που θα σημειωθούν. Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα σημειωθούν βροχοπτώσεις, που πιθανώς στην Ήπειρο και τη Μακεδονία να είναι πιο έντονες.

Αναλυτικότερα

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα εμφανιστούν λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη δυτική Μακεδονία, βαθμιαία στην υπόλοιπη Μακεδονία και πιθανώς και τη Θράκη. Τα φαινόμενα στη Μακεδονία πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα, από το απόγευμα όμως και από τα δυτικά σταδιακά θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενω στα δυτικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπονται νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικες καταιγίδες αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο, βαθμιαία στη δυτική στερεά και πιθανώς τη βορειοδυτική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα στην ήπειρο πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα, σταδιακά όμως από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία αναμένονται λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες,
Στην Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη, αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες κατά διαστήματα θα είναι πιο πυκνές, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου και στην Κρήτη κατά τόπους η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πιο πυκνές, ενω η θερμοκρασία θα κυαμνθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές, αλλά από το απόγευμα τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη, προβλέπεται «συννεφιασμένος» καιρός, ιδιως στα δυτικά όπου θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές, θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα Ηπειρωτικά και το ανατολικό Αιγαίο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι τοπικά αυξημένες και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ