Βούτσης: Δημοψήφισμα, αν αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις για το Μνημόνιο[βίντεο] - iefimerida.gr

Βούτσης: Δημοψήφισμα, αν αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις για το Μνημόνιο[βίντεο]

Βούτσης: Δημοψήφισμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εάν δεν τελεσφορήσουν οι διαπραγματεύσεις για το Μνημόνιο που θα κάνει μια ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, το επόμενο βήμα θα είναι δημοψήφισμα. Αυτό τόνισε ο Νίκος Βούτσης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Συμμετέχοντας σε συζήτηση στην κρατική τηλεόραση, ο κ. Βούτσης ρωτήθηκε πώς σχεδιάζει να ενεργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση κατά την οποία δεν αποδειχθούν αποτελεσματικές οι προσπάθειες αλλαγής του Μνημονίου και της δανειακής σύμβασης. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ απήντησε πως η επόμενη κίνηση θα είναι η προσφυγή στο λαό, με δημοψήφισμα, στο οποίο θα αποφανθούν οι ίδιοι οι πολίτες για την παραμονή -ή όχι- της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ.

Έντονα αντέδρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, ακούγοντας την απάντηση του κ. Βούτση. Ο κ. Λοβέρδος εξέφρασε την άποψη ότι θα ήταν καταστροφική η διενέργεια δημοψηφίσματος, έπειτα από δύο εκλογικές αναμετρήσεις μέσα σε δύο μήνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ