Τα ζώδια της Δευτέρας 21 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 21 Μαΐου

Τα ζώδια του Δευτέρας 21 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς σήμερα. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν για την πορεία της καριέρα σας όπου έχετε ρίξει το βάρος το τελευταίο καιρό καθώς οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας καλυτερεύουν και μπορείτε να υπολογίζετε τώρα στην στήριξη τους. Μη διστάσετε να ξεκινήσετε καινούργιες δραστηριότητες, θα ωφεληθείτε. Να ξέρετε ότι πάντα θα πρέπει να ελπίζετε γιατί στο τέλος τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως εσείς ακριβώς τα θέλατε. Στον αισθηματικό σας τομέα, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα υπάρξουν εντάσεις με το σύντροφο σας και θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί. Τα αισθηματικά στην καλύτερη περίπτωση παραμένουν σε ισορροπία με δεδομένο ότι η προσοχή σας είναι στραμένη στην δουλειά.

Ταύρος

Αποφύγετε να κάνετε σπατάλες για να μην πιεστείτε μελλοντικά. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να προωθήσετε τους στόχους σας και να εκτονώσετε την δημιουργικότητά σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας και κλείστε κεφάλαια της ζωής σας που έχουν τελειώσει από καιρό. Όσοι έχετε μακροχρόνια σχέση μην απομονώνεστε από το ταίρι σας επειδή είστε απορροφημένοι από την δουλειά. Προσοχή στις κρυφές καταστάσεις και σε δεδομένα που δε γνωρίζετε γιατί μπορεί να επιφέρουν απογοητεύσεις και απώλειες.

Δίδυμοι

Παράλληλα ξεκαθαρίσετε με τα προβλήματα που υπάρχουν με τους συνεργάτες σας, γιατί θα χρειαστείτε την πολύτιμη βοήθεια τους. Προσπαθήσετε να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό και ανανεώστε το ερωτικό πάθος μέσα στη σχέση σας. Στα οικονομικά σας θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με τράπεζες ή απλήρωτους λογιαριασμούς και θα πιεστείτε πολύ μέχρι να τα τακτοποιήσετε. Στον επαγγελματικό τομέα γίνεστε πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί. Συνεχίσετε έτσι και πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στον εργασιακό σας χώρο, αρκεί να συλλέξετε πρώτα πολύτιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε πιο έξυπνα και να πετύχετε τους στόχους σας.

Καρκίνος

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας στον χώρο της δουλειάς από τυχόν αναποδιές, προκλήσεις ή εξελίξεις που δεν σας ικανοποιούν και τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα. Θα βιώσετε αναστατώσεις και μπερδέματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γι΄ αυτό προσέξτε τις υποσχέσεις που θα δώσετε γιατί θα πρέπει να τις τήρησετε κιόλας. Μην κλείσετε καινούργιες συμφωνίες και να είστε προσεκτικοί με τα έγγραφα που υπογράφετε. Οι ελεύθεροι αιφνίδιες θετικές αλλαγές θα παρουσιαστούν στα ερωτικά σας που θα σας ανεβάσουν την διάθεση και την ψυχολογία σας. Στον αισθηματικό τομέα θα χρειαστεί να κάνετε λεπτούς χειρισμούς προκειμένου να ισορροπήσετε τις καταστάσεις.

Λέων

Αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μεταξύ σας, γιατί θα αποκτήσετε καινούργια προβλήματα. Είναι πλέον ένα ευνοϊκό διάστημα και θα είστε σε θέση να υπογράψετε με επιτυχία συμβόλαια ή να κάνετε συμφωνίες. Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση που είχατε στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια έχει επιστρέψει και αισθάνεστε πλέον ανανεωμένοι και πιο δυνατοί. Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Μερικά πράγματα καλά θα κάνετε να προσπαθήσετε να τα δείτε από διαφορετική σκοπιά.

Παρθένος

Θα πρέπει να κάνετε υπομονή, γιατί είναι κάτι παροδικό. Θα προκύψουν ορισμένες καταστάσεις που θα πρέπει να τις χεριστείτε με έξυπνους τρόπους, αποφεύγοντας εντάσεις και προστριβές με τους συνεργάτες σας. Παράλληλα θα προκύψουν προτάσεις για νέες συνεργασίες και η διάθεση σας θα ανέβει, αφού θα δείτε ότι αναγνωρίζεται το έργο σας. Παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους και τα σχέδιά σας, για να απολαύσετε αργότερα τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Φροντίστε να τις αρπάξετε γρήγορα και να τις εκμεταλλευτείτε σωστά.

Ζυγός

Απαραίτητη προυπόθεση για να πετύχετε τα σχέδια σας, είναι ότι θα πρέπει να διατηρήσετε χαμηλούς τους τόνους. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις. Ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα που θα πρέπει να λυθούν με την άμεση παρέμβασή σας. Η δουλειά και οι κόποι σας φαίνεται να αποφέρουν την επιβεβαίωση και την ανταμοιβή που ζητούσατε. Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Σκορπιός

Απαραίτητη προυπόθεση για να πετύχετε τα σχέδια σας, είναι ότι θα πρέπει να διατηρήσετε χαμηλούς τους τόνους. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις. Ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα που θα πρέπει να λυθούν με την άμεση παρέμβασή σας. Η δουλειά και οι κόποι σας φαίνεται να αποφέρουν την επιβεβαίωση και την ανταμοιβή που ζητούσατε. Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Τοξότης

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε σε ρήξη με συνεργάτες ή με άτομα κύρους. Θα βγάλετε πολλές ευαισθησίες προς το τέλος της βδομάδας και θα κλειστείτε στον εαυτό σας. Μην βιαστείτε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας αν δεν είστε έτοιμοι. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξουν τα παράνομα φλερτ αν θέλουν να αποφύγουν τα χειρότερα. Στο εργσιακό σας περιβάλλον θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις τις οποίες θα τις συζητήσετε με τους συνεργάτες σας και θα αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στη δουλειά σας.

Αιγόκερως

Στόχοι αλλά ενδεχομένως και σχέσεις μπορεί να δοκιμαστούν ή και να οδηγήσουν σε αποτυχία. Επιδιώξτε συναντήσεις με άτομα κύρους που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρολό στη δουλειά σας, τώρα που οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτο το γεγονός της ευνοϊκής περιόδου. Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν το καλοκαίρι δημιούργησαν σε πολλές περιπτώσεις αυταρχικές συμπεριφορές καθώς και έμμονες ιδέες, που σε μεγάλο βαθμό μπορεί να επηρέασαν διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Στα οικονομικά τα έσοδα σας θα αυξηθούν και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα αυτές τις μέρες.

Υδροχόος

Γενικότερα όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στη ζωή σας και να ξέρετε ότι θα σας στηρίξουν πολύ οι δικοί σας άνθρωποι. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας για να δείτε τα λάθη έχετε κάνει στα αισθηματικά σας και πως μπορείτε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα του χαρακτήρα σας. Περιορίστε τις σπατάλες και κινηθείτε συντηρητικά αυτό το διάστημα. Στα μέσα της εβδομάδος θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή μετακινήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους.

Ιχθείς

Αποφύγετε να κάνετε σπατάλες για να μην πιεστείτε μελλοντικά. Καλό θα είναι αυτές τις ημέρες να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αντιθέτως σχεδιάστε καλύτερα τα επόμενα βήματα σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις δύσκολες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν ξεκάθαροι στις τοποθετήσεις σας προκειμένου να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Στα οικονομικά σας, κάνετε μια συνετή διαχείριση των χρημάτων σας για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με άνεση στις υποχρεώσεις σας.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ