Άντρας δέθηκε γυμνός σε δέντρο, μήπως και καταφέρει να κάνει σεξ - iefimerida.gr

Άντρας δέθηκε γυμνός σε δέντρο, μήπως και καταφέρει να κάνει σεξ

Μινεσότα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H απάντηση σε όσους αναρωτιούνται μέχρι που θα έφτανε κάποιος προκειμένου να κάνει σεξ, έρχεται από τη Μινεσότα των ΗΠΑ, όπου ένας άντρας κάλυψε τα μάτια του με ένα μαντήλι, γδύθηκε εντελώς και δέθηκε σε ένα δέντρο, ελπίζοντας να σταθεί τυχερός.

Ο Άλαν Πέτρουσον μπήκε σε όλη αυτή τη διαδικασία, ελπίζοντας ότι κάποια γυναίκα που θα περνούσε από το πάρκο, κοντά στο οποίο δέθηκε, θα θαμπωνόταν από τα προσόντα του και θα δεχόταν να κάνει μαζί του σεξ.

Βέβαια, όταν η αστυνομία τον συνέλαβε για προσβολή της δημοσίας αιδούς, ο άντρας ισχυρίστηκε ότι αποκοιμήθηκε στο σπίτι ενός φίλου του, κι εκείνος θεώρησε αστείο να τον γδύσει και να τον δέσει στο δέντρο.

Ο ίδιος ο φίλος ωστόσο, όταν κλήθηκε να καταθέσει «έδωσε» απροκάλυπτα τον Πέτρουσον, λέγοντας ότι όταν εκείνος του είπε την τρελή ιδέα που είχε, έκανε τα πάντα για να τον αποτρέψει, τονίζοντάς του ότι όχι μόνο σεξ δεν πρόκειται να κάνει, αλλά και ότι θα γίνει ρεζίλι των σκυλιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ