Τα δικά σας γενέθλια, πόση «πέραση» έχουν; - iefimerida.gr

Τα δικά σας γενέθλια, πόση «πέραση» έχουν;

Τα δικά σας γενέθλια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν αναρωτιέστε πόσοι μπορεί να έχουν την ίδια μέρα με εσας γενέθλια, τα αποτελέσματα μιας έρευνας σας δίνουν την απάντηση με μια μόνο ματιά.

Οι New York Times δημοσίευσαν τα αποτελέσματα μιας έρευνας, η οποία δείχνει ποιοι είναι οι μήνες και οι μέρες, στους οποίους γίνονται οι περισσότερες γεννήσεις.

Τα στοιχεία έχουν ληφθεί κατά τη διάρκεια 26 χρόνων (1973-1999) από γεννήσεις που έγιναν στις ΗΠΑ.16 Σεπτεμβρίου φαίνεται να είναι η μέρα που έρχονται στη ζωή οι περισσότεροι, σύμφωνα πάντα με την έρευνα αυτή, και γενικώς οι μήνες από Ιούνιο μέχρι και Οκτώβρη, έχουν την περισσότερη... «δράση»!

Ο πίνακας χρησιμοποιεί το πράσινο χρώμα ως ένδειξη. Η απόχρωση του είναι και η απάντηση, όσο πιο σκούρο είναι το πράσινο τόσο πιο συνηθισμένη είναι η μέρα και αντίστροφα.

Με μια ματιά στον πίνακα θα ξέρετε κι εσείς πόσες πιθανότητες έχετε να πετύχετε ανθρώπους με την ίδια μέρα γενέθλια

Τα δικά σας γενέθλια, πόση «πέραση» έχουν; | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ