Διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι μέχρι τα 11 δεν είχε δόντια - iefimerida.gr

Διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι μέχρι τα 11 δεν είχε δόντια

Σαρλίζ Θέρον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί σήμερα να είναι μια από τις πιο όμορφες και πετυχημένες γυναίκες του πλανήτη, ωστόσο τα παιδικά της χρόνια ήταν τελείως διαφορετικά, καθώς ήταν τελείως φαφούτα μέχρι προχωρημένη ηλικία.

Ο λόγος για την 36χρονη Σαρλίζ Θέρον, η οποία μίλησε στη βρετανική εφημερίδα Sun για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια. Όπως αποκάλυψε, ως μωρό έπασχε από ίκτερο και μέχρι τα 11 της δεν είχε δόντια: «Η παιδική μου ηλικία ήταν εντελώς καταστροφική. Δεν είχα καθόλου δόντια μέχρι τα 11 μου. Είχα τα πρώτα μου δόντια τα οποία όμως εξαιτίας του ίκτερου και των πολλών αντιβιοτικών φαρμάκων που έπαιρνα σάπισαν. Γι' αυτό χρειάστηκε να μου τα βγάλουν όλα» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, με αφορμή τη νέα της ταινία «Snow White and the Huntsman», η οποία είναι βασισμένη στο παραμύθι της Χιονάτης, η Θέρον δήλωσε πως, ως παιδί, της ήταν δύσκολο να κοιταχτεί στον καθρέφτη και ένιωθε πολύ άσχημα με τον εαυτό της: «Ήταν πολύ σκληρό. Να είμαι σχολείο, να βγάζουμε φωτογραφίες και εγώ να προσπαθώ να προσποιηθώ ότι έχω δόντια. Ήταν φρικτό» ανέφερε συγκεκριμένα.

Διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι μέχρι τα 11 δεν είχε δόντια | iefimerida.gr 0

Υπενθυμίζεται ότι σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Σαρλίζ Θερόν είχε αποκαλύψει πως όταν ήταν 6 ετών είχε δει τη μητέρα της να πυροβολεί και να σκοτώνει τον αλκοολικό πατέρα της, βρισκόμενη σε αυτοάμυνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ