Μαραθώνιος συναντήσεων του πρωθυπουργού με όλα τα κόμματα - iefimerida.gr

Μαραθώνιος συναντήσεων του πρωθυπουργού με όλα τα κόμματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνησαν στη Βουλή οι διαδοχικές συναντήσεις του πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου με τους πολιτικούς αρχηγούς εν όψει του Συμβουλίου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Τετάρτη, αλλά και της έναρξης της προεκλογικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, από τις 9:30 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα θα συναντηθεί διαδοχικά με την επικεφαλής των Οικολόγων Πρασίνων, Ιωάννα Κοντούλη, τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη, τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, την γενική γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο, την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, τον πρόεδρο της Δράσης, Στέφανο Μάνο, τον πρόεδρο του κόμματος Δημιουργία Ξανά Θάνο Τζήμερο, και με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρο Δρίτσα και Δημήτρη Παπαδημούλη, καθώς ο κ. Αλάξης Τσίπρας θα απουσιάζει στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ