Η σύντροφος του Ολάντ με τα 14ποντα τακούνια θάμπωσε τις ΗΠΑ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η σύντροφος του Ολάντ με τα 14ποντα τακούνια θάμπωσε τις ΗΠΑ [εικόνες]

Η σύντροφος του Ολάντ με τα 14ποντα τακούνια θάμπωσε τις ΗΠΑ  [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Σύνοδος των ηγετών των 8 μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου έγινε αντικείμενο συζήτησης στην Αμερική, όχι τόσο για το ειδύλλιο Ομπάμα-Ολάντ, όσο για την σύντροφο του γάλλου Προέδρου, Βαλερί Τριερβελέρ, που έκλεψε την παράσταση με την κομψότητά της.

Το επίσημο ντεμπούτο της συντρόφου του Φρανσουά Ολάντ στον «κύκλο των πρώτων κυριών» προκάλεσε πολλά θετικά σχόλια στα αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης που μιλούσαν έκθαμβα για την σικάτη Βαλερί Τριερβελέρ, όπως είχε γράψει χτες το iefimerida.gr.

Η νέα πρώτη Κυρία της Γαλλίας παρότι δεν είναι φωτομοντέλο όπως η προκάτοχός της Κάρλα Μπρούνι μαγνήτισε τα βλέμματα των δημοσιογράφων λόγω της εμφάνισής της. Φυσικό είναι καθώς φορούσε 14ποντες γόβες-πλατφόρμες του οίκου Yves Saint Laurent, αξίας 530 ευρώ, ενώ στα χέρια της κρατούσε μια μπεζ δερμάτινη τσάντα της Le Tanneur των 300 ευρώ - αυτό τουλάχιστον προκύπτει από ρεπορτάζ στα σημερινά «ΝΕΑ».

Πάντως η Daily Mail της Βρετανίας επιβεβαίωσε το άσβεστο μίσος των δύο χωρών που χωρίζονται από τη Μάγχη, σχολιάζοντας με δηκτικό τρόπο ότι ακόμα και με τα 14ποντα τακούνια της, η κυρία Βαλερί Τριερβελέρ «ήταν πιο κοντή από τη Μισέλ Ομπάμα που φορούσε χαμηλά παπούτσια»...

Οι Αμερικανοί πάντως δεν ασχολήθηκαν με τέτοιες βρετανικές μικροπρέπειες, καθώς είχαν ένα πολύ σημαντικότερο πρόβλημα να λύσουν. Ο λόγος για το πως θα αποκαλούν την κυρία Τριερβελέρ. Τελικά το «πρόβλημα» λύθηκε με τον τίτλο First Girlfriend. Η «Πρώτη Φιλενάδα« λοιπόν, η κυρία Τριερβελέρ αποθεώθηκε στην Αμερική όπου έφτασαν να τη συγκρίνουν ακόμα και με μυθικές γυναίκες του Χόλυγουντ: «Είναι σικάτη, πανέξυπνη, ανεξάρτητη, ανύπαντρη, μοιάζει με τις ...θεές σταρ του Χόλιγουντ Λορίν Μπακόλ και Κάθριν Χέμπορν» έγραφαν τα αμερικανικά Μέσα στάζοντας μέλι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ