Σπηλιωτόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να ξηλώσει ότι έχει απομείνει - iefimerida.gr

Σπηλιωτόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να ξηλώσει ότι έχει απομείνει

Σπηλιωτόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να ξηλώσει ότι έχει απομείνει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός της Ν.Δ., Αρης Σπηλιωτόπουλος, λέγοντας πως το κόμμα που έχει προσδιοριστεί ως η Αριστερά της Αριστεράς, έρχεται «να ξηλώσει ότι έχει απομείνει».

Μιλώντας το πρωί στο ραδιοφωνικό σταθμό 9,84, τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ, με τους φόρους που υπόσχεται «έρχεται να ξηλώσει ότι έχει απομείνει σε αυτόν τον τόπο. Το μήνυμα των εκλογών ήταν όχι άλλοι φόροι και ο ΣΥΡΙΖΑ ευαγγελίζεται ακριβώς το αντίθετο».

Μάλιστα, συνέχισε, λέγοντας πως όσα λέει το κόμμα του οποίου ηγείται ο Αλέξης Τσίπρας «είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για όλους, για την κεντρική ραχοκοκαλιά της κοινωνίας».

Στη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα, αναφέρθηκε, επίσης και στην προσπάθεια επανένωσης της Κεντροδεξιάς, λέγοντας πως δεν ξέρει κατά πόσο και τι ακριβώς μπορεί να αποδώσει. «Ξέρω όμως ότι είναι στην σωστή κατεύθυνση», συνέχισε. «Ξέρω ότι είναι αναγκαίο γιατί αυτή τη στιγμή εκείνο που προέχει είναι να παραμερίσουμε τις προσωπικές μας φιλοδοξίες και να συστρατευτούμε γύρω από ένα ενιαίο ευρωπαϊκό μέτωπο και να έχουμε μια συγκεκριμένη στόχευση: να έχουμε στόχους ρεαλιστικούς, εφαρμόσιμους και να παραμείνουμε με επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου μέσα στην Ευρωζώνη και την ενωμένη Ευρώπη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ