Μιχελάκης: Ο Τσίπρας βρίσκεται σε αλαλούμ - iefimerida.gr

Μιχελάκης: Ο Τσίπρας βρίσκεται σε αλαλούμ

Μιχελάκης: Είναι αδύνατον να παρακολουθήσουμε το αλαλούμ του Τσίπρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση εναντίον του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Γιάννης Μιχελάκης, κάνοντας λόγο για επικίνδυνο λαϊκισμό και... αλαλούμ.

Με αφορμή τα όσα είπε ο κ. Τσίπρας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε πως «ο λαϊκισμός και οι πολλές αντικρουόμενες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ βάζουν σε κίνδυνο την Ελλάδα. Και κρύβουν την αλήθεια στο λαό».

Μάλιστα, είπε πως είναι αδύνατον να παρακολουθήσει κανείς «τις μεταλλάξεις και το αλαλούμ του κ. Τσίπρα», αφού τα λεγόμενά του είναι συχνά αντιφατικά: «Αλλού ο κ. Τσίπρας λέει πως θα καταργήσει μονομερώς το Μνημόνιο και αλλού θα το επαναδιαπραγματευτεί. Αλλού μιλάει για πρόγραμμα και αλλού ομολογεί πως δεν το έχουν φτιάξει ακόμα. Αλλού δεσμεύεται για κεφαλικό φόρο σε όσους παίρνουν πάνω από 20.000 ευρώ το χρόνο, αλλού απειλεί τις καταθέσεις και αλλού κατηγορεί τους άλλους για τις συνέπειες της δικής του επιπολαιότητας».

Αμεση, όμως ήταν η αντίδραση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στα σχόλια του κ. Μιχελάκη. Στο Δελτίου Τύπου που εξέδωσαν σχολίαζουν τις δηλώσεις από πλευράς Ν.Δ. ως εξής: «Το γαρ πολύ του μνημονίου γεννά παραφροσύνη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ