Πέτρος Τατσόπουλος: Οι όμορφοι συγγραφείς, όμορφα ξεκατινιάζονται - iefimerida.gr

Πέτρος Τατσόπουλος: Οι όμορφοι συγγραφείς, όμορφα ξεκατινιάζονται

Τατσόπουλος: Οι όμορφοι συγγραφείς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι βουλευτές «εκτός εαυτού» είναι πλέον καθημερινά φαινόμενα στην τηλεοπτική οθόνη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο γνωστός συγγραφέας και παρουσιαστής του «1821», Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος τον τελευταίο καιρό είναι κατά γενική ομολογία... ευέξαπτος.

Ειδικότερα, σε άρθρο του Πρώτου Θέματος, σχολιάζονται οι τηλεοπτικές «παρεκτροπές» του Τατσόπουλου ενώ ο αρθρογράφος αναρωτιέται για τα «αναποδογύρισμα στο μυαλό του συγγραφέα», για να συνεχίσει, «αντί να χρησιμοποιεί δημιουργικά την πραγματική ζωή ως έμπνευση για τα γραπτά του, μοιάζει το αντίθετο. Ήταν πάντα έτσι ο Τατσόπουλος ή απλά το έκρυβε. Ή μήπως η κατάκτηση της βουλευτικής έδρας λειτούργησε σαν μηχανισμός απασφάλισης ενός ολόκληρου φορτίου θυμού, το οποίο συσσωρευόταν επί χρόνια;»

Στο ίδιο άρθρο γίνεται αναφορά στα βιβλία του Πέτρου Τατσόπουλου σαν προσπάθεια ψυχογραφήματος του ίδιου του συγγραφέα. «Προφανώς ο Τατσόπουλος από παλιά αντιμετώπιζε το τηλεοπτικό στούντιο σαν κάτι παραπλήσιο του ρίνγκ ή του στριπτιτζάδικου ψυχών κατά τα δικά του λεγόμενα».

Δε διστάζει τέλος να παραλληλίσει τις επιθετικές αντιδράσεις του συγγραφέα προς τους συνομιλητές του, με το διάσημο «εγέρθητι» του Καιάδα της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ